Odpovedal: Dagmar
Re: PROFIZYM - otázka pre originál farmaceuta
(číslo príspevku 248.318, zo dňa 05.10.2015. videné 339x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 248318:
Ahoj Alena, nie som farmaceut, v Profizyme ide tusim primarne o enzym Serrapeptazu, ktory je momentalne dost in, z USA sa objednava vo velkom aj pri inych ochoreniach, takze tazko povedat, ci je to aktualny boom, zrejme ano, hoci samotny enzym je ucinny pri viacerych ochoreniach.
Obal - enzymy su v kapsulach entericky pokrytych, aby ich neznicila zaludocna kyselina...takze obsah vysypat na lyzicku NIE, inak zbytocne vyhodis peniaze von oknom, kedze vysypany obsah sa okamzite znici v zaludku (moj nazor, ale logika nepusti, tak je to aj u entericky pokrytych probiotickych kapsul, ktore maju uspesne prejst zaludkom bez porusenia).
Ohladne tvojho dietata, skusal sa uz Isoprinosine na viralne infekty? Pytam sa preto, lebo moze trpiet prevazne bakterialnymi infekciami, ale pricinou byva AJ oslabena viralna imunita, kde telo bojuje v podstate na viacerych frontoch a NEMA dost sil na boj s bakterialnymi infekciami, je to komplexna tema, myslela som na to mozno zmenit imuno-liecbu na kombinaciu Imunoru s Isoprinosinom (napriklad).
Ohladne reakcii lekara a lekarnika -necudujem sa, pretoze liek je na volny predaj a zrejme este nie je dostatok skusenosti. V podstate to hovori v ich prospech.