Odpovedal: Dagmar pre Alenu
Re: PROFIZYM - otázka pre originál farmaceuta
(číslo príspevku 248.331, zo dňa 06.10.2015. videné 254x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 248331:
Bolo mi ctou, ako obvykle. Ta biela muka nebola mnou ponata iba v zmysle vplyvu na vyprazdnovanie, ale na XY dalsich vplyvov, co sa da vidiet iba pre niekolkomesacnej uplnej absencii. Cim mladsi jedinec, tym lepsie, cim viac rokov sa pacient stravoval typicky nezdravo, ako to pozname aj z nasej generacie (cest babkinym zahradam plnych zeleniny, ovocnych stromov a cisto bio-produktov vratane zivocisnych), tym horsie.
Ked k tomu pridas stresy...infekcie su pre telo tiez stres a navyse kazda bakterialna, viralna ci mykoticka infekcia zanechava v tele nasledky aj v podobe toxinov a odpadovych latok, ktore dane patogeny produkuju + chemicke latky telu dodavane (ATB atd.).
Este nieco - neviem, kde byvate, ale nemate doma problem s vlhkymi stenami, plesnou (to byva casty problem), dalej suchy alebo prilis vlhky vzduch, zle vetranie....treba mysliet aj na toto a na mozne dalsie latky, ktore robia malickemu telu problemy, je este velmi citlive a imunita sa este iba buduje.
Inak, skusali ste Colostrum? Byva dost ucinne hlavne u deti.
Este k tomu opatrovaniu - nemas nikoho, kto by ti na maleho dozrel, ked je PN? Nemyslim hned rodinu, mozno nejaka dobra kamaratka, ktora nepracuje a pod. Iste by ta to vyslo lacnejsie, ako oficialna babysitterka, kamarati zvyknu brat priatelsku cenu.
A z rodiny nie je moznost? Ci su vztahy na...?
Alebo privelka vzdialenost?
Pridaj este C- vit. + dovolene davky selenu + D 3 (ma velky vplyv na imunitny system) a zabudla som na A-cko, pri problemoch s imunitou aj E, okrem ineho maju tiez ako aj B-vitaminy, biotin, kys. listova vplyv na kozne problemy a samozrejme na imunitu a aj na nerv. system, hlavne B-cka.
Dolezite: netreba zabudat na mineraly, napr. magnezium - velmi dolezite pri lenivych crevach, pri nachylnostiach na infekcie, co je dost malo rozsirene info medzi ludmi, ze Mg ma velmi velky vplyv na posilnenie imunity, väcsinou sa jeho ucinok sustreduje na CNS a ine procesy.
Dalej - mangan ! v malom mnozstve aj med, vsetko je casto spolupricinou. Su to stopove prvky, na ktore sa casto zabuda.