Autor otázky: mimi
neviem žiť
(číslo príspevku 247.305, zo dňa 21.04.2015. videné 491x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 247305:
neviem ako mam popisat svoj problem, len som velmi zufala, nemam sa s kym porozpravat, komu sa vyplakat. Uzivam ad, alventu 150 g a mam pocit ze ma totalne znicila. Moj zivot, pohlad naň, pocity, prežívanie chovanie sa atď.... V podstate sa cítim horšie ako keď som ju začala brať. Psychiatrička mi vraví, že bez alventy by mi bolo oveľa horšie, vraj tlmí moju depresiu.
Začala som ju brať pred 5 rokmi, keď som prestala zvládať svoju prácu, teda respektíve to ako sa do mňa navážala moja šéfka. Prestala som spávať, začala som pociťovať strach z reakcii mojej nadriadenej.
Teraz som sa začala báť sama seba, toho ako sa správam, reagujem na okolie. Bojim sa že si ničím vzťahy, že som precitlivelá a chovám sa ako decko. Najviac sa bojím o stratu priateľa s ktorým som viac ako rok. Bojím sa že on to so mnou nezvládne. Ak to nezvládne on, tak ma to zničí, mňa a aj môjho syna, lebo viem, že nebudem schopná sa o neho postarať. Vždy keď sa pohádam s priateľom tak sa cítim totálne na dne bez akejkoľvek energie. Nechce sa mi nič, ani žiť. Ako sa mám zmeniť???