Odpovedal: mimi
Re: neviem žiť
(číslo príspevku 247.321, zo dňa 26.04.2015. videné 386x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247321:
Dievcata,ja som ani neverila, ze mi niekto odpise...aj z toho som bola smutna. Mam 43 rokov, predtym som trpela nespavostou, a tiez bulimiou o ktorej dlhe roky nikto nevedel a ani moja psychiatricka nevie. Bulimia sa mi casom vytratila, mozno aj vdaka Alvente. Daska, ja viem, co sa mi stalo v minulosti a preco vnimam zivot tak ako vnimam, preco sa vsetkeho bojim. Po tom ako som napisala zo zufalstva tento moj prispevok, som sla k mojej doktorke, totalne zlomena, rozplakala som sa tam....lieky mi nezmeni, lebo vraj lieky mi v tomto nepomozu, musim zmenit myslenie. Chyba mi psychotherapeut. Ja totiz pracujem v UK a tam nemam cas na navstevu lekara. Pytali ste sa na kamaratky....nemam. Je to smutne, hrozne, divne....ano som divna. Mam kamaratky len na tie dobre casy, ist na kavu, pokecat o pozitivnych, veselych veciach....zivot ma naucil, ze stazovat sa nema, lebo negativita kazdeho odpudzuje. Tym, ze som stale prec, tak aj tie kamaratky ktore som mala, uz nie su. V Anglicku na kamaratky cas nemam, v kuse tam robim a ked mam volno, tak dospavam alebo som so svojim priatelom.
Co sa tyka mojho priatela, hadame sa lebo ja vyzadujem prilis vela pozornosti. Ked sa mi cez den neozve, tak ma chyta panika. Potrebujem vediet, ze na mna mysli. Ja vo svojom vnutri viem, ze ho nemozem v kuse otravovat, ze mu musim dat dychat, ze neustalym pripominanim, otravovanim, ho naozaj len otravim.....ale ked ma chyti taka ta nalada, tak sa chovam ako dieta a to ze sa mi neozval, mu vytknem. Urobila som tak aj teraz, on je samozrejme ticho a ja som z toho hotova. Vycitam si to, aj moju zavislost na nom. Nechcem byt na nom zavisla!
Moj syn ma 12 rokov a trpi ADHD, o to je to vsetko horsie.
Neviem Dasi, ak sem napisem vsetko negativne co ma od malinka ovplyvnovalo, budete mi vediet pomoct? Mna uz len to, ze som si tu nasla dve odpovede, velmi velmi potesila. dakujem.