Odpovedal: Katarína
Re: Ako takto žiť?
(číslo príspevku 244.615, zo dňa 21.05.2014. videné 463x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 244615:
Dobrý deň.
Pre pár týždňami som sem písala. Odvtedy sa zmenilo to že som bola u psychologičky. Tá sa vyjadrila tak že má veľa klientiek ktoré majú podobný problém. Niektoré vraj chcú pár rokov počkať kým im neodrastú deti a potom vraj často povedia že boli hlúpe a nerozviedli sa hneď.
Ja mám ten problém že mám takmer ročného syna a nezvládla by som to finančne. Rodičia mi nepomôžu, nemajú dosť penazí a pomáhajú sestre ktorá je rozvedená sama s dieťaťom. Keď sa začnem s rodičmi na túto tému rozprávať tak po mne doslova kričia že mi hovorili aby som sa nevydávala a vyhadzujú mi na oči to že dali na svadbu veľa penazí. To ako sa trápim ich nezaujíma, sú toho názoru že mám s manželom žiť.
Medzi mnou a manželom to nie je až také zlé, ale ja mám v sebe to ako ma zranil a neviem na to zabudnúť, stále ma to bolí.
A ešte jedna vec, my s manželom takmer sexuálne nežijeme. Manžel predomnou nemal žiadnu priateľku a ani sex. Raz mi povedal že jeho ženy nechceli a že sa snažil baliť aj také ktoré sa mu nepáčili. Ja som otehotnela a on bol potom na operácii, robili mu obriezku lebo mal nejaký problém. My sme celé moje tehotenstvo ani raz nemali sex a nemáme ho takmer ani teraz. Ja viem že mám o 10 kg viac po pôrode a nedarí sa mi schudnúť. Chodím cvičiť ale zároven mám nutkanie jesť sladké. Asi ho nepriťahujem. Hoci on mi tvrdí že sa mu páčim taká aká som. Ale sex bol naposledy asi pred 3 alebo 4 týždnami. A čo si začínam uvedomovať je že ja naozaj od manžela necítim že by po mne túžil ako po žene a asi to nikdy tak ani nebolo. My sme sa vlastne nikdy ani nejako vrúcne nebozkávali. On je v podstate taký že jeho ani ženy nejako nezaujímajú, ani nahé keď ich vidí v telke. Je to vlastne normálne že manželia ktorí spolu žijú rok a pol a majú vyše 30 rokov žijú ako manželia po 20 rokoch manželstva? Chýba mi neha, dozyk. On ma občas pohladí ked sedíme večer pred telkou a on tvrdí že máme dobrý vzťah. Je pravda že sa vieme porozprávať a máme podobné názory na veľa vecí. Ale ja potrebujem cítiť od chlapa že po mne túži.