Odpovedal: Dagmar
Re: Ako takto žiť?
(číslo príspevku 244.616, zo dňa 21.05.2014. videné 545x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 244616:
Vsetko je otazka potrieb, priorit, povah, libida, vzajomnej pritazlivosti a aj schopnosti byt skutocnymi partnermi na viacerych levelov vratane priatelskeho.
Vy mate doma vlastne spolubyvajuceho, ktory je biologickym otcom Vasho dietata, vie sa s Vami porozpravat ako kamos a ok, parkrat v roku sa premoze a pomiluje Vas, hoci bohvie co z toho mate a ako to prebieha, takze neviem, ci sa to tak da vobec aj nazvat.
Nie, nie je to normalne a nie je to v poriadku, ked tym takto strasne trpite. Urobili ste chybu, to viete uz davno sama, ako vidite, zivot VAm to teraz dava pekne vyzrat, vlastne na ten styl co si navarime, to si aj zjedzme, ale z mojho pohladu nema vyznam zo strany rodicov na Vas utocit, pretoze by im malo byt jasne, ze Vy ste si svojej chyby,ktoru ste urobili velmi dobre vedoma a HLADATE VYCHODISKO ZO SITUACIE.
Mozno su pretazeni Vasou sestrou a vlastnou situaciou a ich obranou su potom krik a hadky, hlavne aby nemuseli riesit este aj Vas. Vlastne Vas umlcia, odplasia.
Skusali ste hladat pomoc inde? Boli ste u psychologicky, ake Vam dala konkretne navrhy?
Zvladli by ste to financne, keby maly podrastol a siel do jasiel/skolky? Mate niekoho ineho, kto by Vam este mohol pomoct (kamaratka a pod., alebo iny clen mozno vziadelenejsej rodiny?, suseda?).
Ked sa rozvediete, manzel bude musiet platit vyzivne, ako na Vas kym nebudete pracovat, tak aj dieta, ak k tomu budete pracovat, tak sa budete moct rozviest a zit sama s dietatom.
A ste mlada, kto vravi, ze uz nepride dobry vhodny partner? V dnesnej dobe sa ruca vela vztahov a manzelstiev v mladom veku, s malymi detmi, takych ako Vas su miliony.
A tito ludia samozrejme tuzia po novom vztahu, vsak su to vsetko mladi ludia, ktori este chcu zazit kompatibilneho partnera a lepsi zivot a uspokojivy vztah...

Skuste sa poradit s psychologickou, mozno aj v nejakych centrach, ako by sa Vam dalo pomoct, co by Vam prisluchalo (financne), kde by si ste si mohli najst pracu, aspon na polovicny uväzok atd atd atd.
Nejako sa postupne odrazit od dna. A napiste opät.