Autor otázky: Katarína
Ako takto žiť?
(číslo príspevku 244.222, zo dňa 13.04.2014. videné 844x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 244222:
Dobrý deň.
Mám 35 rokov. Som vydatá a máme 10 mesačného syna. S manželom sme chodili spolu asi len pol roka, potom som otehotnela. Hneď mi navrhol svadbu, ja som sa hneď nechcela vydávať. Manžel predomnou žiadny vzťah nemal. Kým som bola tehotná manžel (vtedy ešte priateľ) bol často preč,s kamarátmi na hokeji, futbale často prišiel domov a mal vypité. Ja som bola buď u jeho rodičov alebo sama doma a trápila som sa, často som plakala. Keď sa malý narodil, manžel mi povedal že si tá pravá a nikdy teba a malého nechcem stratiť. A že čo on všetko prežil, že aj nešťastnú lásku. Ja som sa ho opýtala že kto to bol a on na to že to bola suseda jeho rodičov. Aj by som na to zabudla ale keď som sa vrátila z pôodnice tak si začal na fcb pozerať jej fotky. Neskôr som si pozrela jeho korešpondenciu s ňou, písal jej stále a aj keď už poznal už mňa, oslovoval ju nežne, písal jej zaľúbené básne. Pýtala som sa ho na to a on mi začal hovoriť že on jej môže napísať čo chce, že ju pozná od mala. A že je to iné ako keď niekoho spozná v dospelosti. Povedal mi aj to že ju má stále pred očami.
ja som na neho potom trochu pritvrdila tak začal hovoriť niečo iné, že ona sa mu páčila keď mal 20 rokov, že mala dlhé vlasy a bola pekná. Ona je z tej istej dediny ako jeho mama a jeho mama ju má veľmi rada, chcela ju za nevestu pre druhého syna. Táto dievčina bola inak vždy zaľúbená do manželovho brata.
Manžela ľúbim ale vydala som sa za neho hlavne kvôli dieťaťu. Na svadbe som ju nechcela ale prišla nám aspoň zagratulovať. Môj manžel mne ako neveste a svojej manželke nevenoval jeden pekný pohľad ale zato hľadel na ňu dlhým pohľadom. Bolo to veľmi ťažké pre mňa. On stále proste na ňu potrebuje hľadieť aj keď je v záhrade v teplákoch a tričku. Viem že ľúbi ju. Mne povedal keď mal vypité že žiadna ho nemala tak rada ako ja a že ten cit k nej už poľavuje. Keď som mu na druhý deň povedala nech ju už nespomína povedal mi že on o nej nehovoril že sa mi niečo zdalo a že ja mám problém. Sama s dieťaťom nechcem zostať, nezvládla by som to ani finačne a nemá mi kto pomôcť. Ale ako sa mám naučiť žiť s týmto pocitom že je so mnou ale ľúbi inú?