Odpovedal: Dagmar
Re: Ako takto žiť?
(číslo príspevku 244.618, zo dňa 21.05.2014. videné 459x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 244618:
Toto vsetko sme tu uz rozoberali, to je foru zname a aj Vam samotnej. To nic nemeni na tom, ze minulost nevratite spät a ten chybny krok, ktory ste urobili, takisto nie.
Jedine, co je mozne, je odist z tejto situacie do novej - inej, podla vlastneho rozhodnutia.
Chybne rozhodnutia robi kazdy clovek na tejto Zemi.
Tym sa uz netyrajte.
Treba hladat sposoby a riesenia, ako z toho VON. Cize aktivny pristup.
Byt Vami, hladam riesenia ako u seba, tak aj externe, cize mozno Vas bude navigovat psychologicka, ak ma kontakty ci konkretne tipy, alebo sa sama informujete o moznostiach, ktore mate.
Ako riesila rozvod Vasa sestra? Nevravim, ze si mate brat priklad ci infosky od nej, ale zaujimalo by ma to, ako to bolo v jej pripade, viem ze je odkazana na pomoc rodicov.

Fakt, ze ho mate rada je uplne normalny, ale to nic nemeni na tom fakte a ten je ovela dolezitejsi, ze VY a VAS zivot sa ruca po jeho boku a ste uz v mladom veku s malickym dietatom totalne nestastna.
Kam to dospeje? Ked budete mat 45 alebo 50, budete si hlavu tlct o stenu, s depresiami, frustraciami, uzkostnymi stavmi a beznadejou, preco som ja blba neodisla, ked som mala do 35r.
Privelmi sa fixujete na to, co sa zda byt neriesitelne, ale na vsetko sa da najst riesenie s vynimkou pripadov, ked sa neda pomoct uz smrtelne choremu cloveku a je koniec, ale to je ine kafe.
VZDY existuje riesenie, treba ho len najst, nik nevravi ze bude iba jedno jedine a ze bude trvat kratko a sibnutim carovneho prutika nastane novy zivot. Nie. Moze to trvat dost dlho, krok za krokom, ale musite aspon zcasti dat nabok emocie a zacat racionalne uvazovat a hladat externu pomoc.
Pytat sa na kontakty, pytat sa na moznost pomoci v pripadoch ako je ten Vas, psychologicka Vam moze poskytnut moralnu a psychicku oporu a mozete vyventilovat svoje negativne emocie a ziale, ale v reali musite sama presadit zmeny smerom odchod z tohoto nefungujuceho vztahu. Aj keby to malo znamenat casom sa prestahovat do inej lokality, kde mate ovela vyssiu sancu najst si pracu, z ktorej vyzijete.