Odpovedal: Jana
Re: Potenie u syna a zápach
(číslo príspevku 241.122, zo dňa 12.07.2013. videné 290x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 241122:
Dagmar ďakujem veľmi pekne za vyčerpávajúcu odpoveď. Koľko by mal podľa vás syn vážiť? Je pravda, že mu veľmi chutí (prakticky od malička) a rozhodne toho neje málo. Pizzu jedáva iba občas (jeden, dvakrát za mesiac), sladkosti bohužiaľ na dennom poriadku. Syn je hlavne mäsový, takže chce ma každý deň mäso (najviac mu chutí bravčové) ale nie je veľmi vyberavý. Vyprážané mu takisto chutí a ak máte na mysli mastnejšie mäso, tak to mu tiež problém nerobí. Pije väčšinou sladenú vodu (sirup, malinovka) ale vypije aj čistú vodu. S kamarátmi občas chodí hrávať futbal, prípadne ide von na bicykel, ale sedáva takisto veľa za počítačom. Inak musím povedať, že nie je až tak športovo založený, takže chvíľku potrvá kým nájdeme, čo by ho mohlo baviť po škole. Asi to na začiatku pôjde len z donútenia. Podľa toho čo píšete by sme sa mali zamerať asi na nejaké pohybovo náročnejšie a vyčerpávajúcejšie športy, že?

Ako som spomínala v súčasnosti nosí boxerky (taký ten obtiahnutejší typ), pokiaľ viem tak všetky sú zo 100% bavlny, majú iba gumu na vrchu. Slipy prestal nosiť asi pred dvoma rokmi, odporúčate mi teda, aby som mu ich znova nakúpila? Ak áno, stačia také tie úplne obyčajné bežného strihu?

O holení som sa s ním ešte nerozprávala, ale viem, že sa neholí a asi sa ani nikdy neholil. Niektorých chalanov z jeho triedy som videla oholených pod pazuchami (aspoň myslím, že boli oholení), možno by som mu to mohla nejako navrhnúť, keďže je to taká téma o ktorej sa so mnou asi nebude chcieť veľmi baviť. Dobré by teda bolo úplne oholiť pod pazuchami ale aj na intímnych miestach? A následne použiť zásyp na obe miesta?

Na hygienu sa ho snažím nejako decentne upozorňovať, hlavne aby sa sprchoval každý deň. Teraz cez leto sa bude musieť asi častejšie. Neviem či sa pravidelne umýva aj pod predkožkou- snáď áno, skúsim nájsť spôsob ako sa s ním o tom porozprávať. Podľa vás by si mal predkožku oplachovať po každom močení? Môže mať aj toto z časti na svedomí zápach?

Veľmi si cením Vašu ochotu pomôcť a ďakujem za ňu :)