Odpovedal: Dagmar
Re: Potenie u syna a zápach
(číslo príspevku 241.101, zo dňa 12.07.2013. videné 375x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 241101:
1. SCHUDNUT - ma nadvahu a to ma len 14r., v tomto veku a aj neskor je drviva väcsina chlapcov prirodzene chuda, naberaju az po 20tke a neskor, nechcem sa Vas nijako dotknut ako matky, ale neverim, ze je to dane iba zdedenou mohutnejsou konstituciou, co zcasti moze byt pravda, ale nie je to nahodou tak, ze syn ma doma velmi vydatnu stravu (sladke, mucne, vyprazane, mastne, salamy, sladkosti, mozno sladke malinovky k tomu, pizza, zmrzlina atd.), pripadne velke mnozstva jedla verzus MALO pohybu az ziadny pohyb, nie je typ, ktory privela sedi za PC a hrami a nerobi ziadny sport? Nepisem Vam to preto, aby som Vas zdrbala, ale preto, ze ak ma dieta vo veku 14 rokov nadvahu, co bude neskor? To je ten problem - nasledky a dalsie ochorenia a problemy z toho vyplyvajuce...od diabetes typu II, skrz hormonalne problemy, traviace problemy, psychicke problemy atd. Dalej - privela stravy zivocisneho povodu robi u ludi silnejsi pach potu, takisto zatoxinovane telo, co je typicke u ludi s vyssim podielom tuku (telo uklada toxiny do tuku, aby uchranilo bunky a tkaniva). Nebude mat v poriadku ani traviaci trakt, chcelo by to prekopat jedalnicek - ale tu by ste museli uviest, CO jedava, aku ma skladbu stravy + co pije. Nefajci nahodou? Tiez sa Vas nechcem dotknut, ale treba sa opytat aj na toto.

2. Prejst spät na SLIPY. Ak ma nadvahu a nosi tesne boxerky, hoci zo 100%nej bavlny (dufam, ze je to skutocne 100%na bavlna, lebo dnes sa vyraba velmi vela spodneho pradla, kde sa dava hoci len 5% polyesteru aby to bolo stretchove), tak to ma ten efekt, ako keby si zacapil tesne rifle, proste je to ovela tesnejsie ako slipy, dochadza k väcsiemu treniu pri pohybe, kedze ma nadvahu a o to viac sa poti. Takze kym neschudne - a to prosim najlepsie aktivnym sportom, lebo tuk treba rozpustit a treba vybudovat svalstvo, ak sport nerobi ziadny (nemyslim na kulturistiku teraz, lebo tam su taketo hmotnosti bezne), nosit SLIPY z cistej bavlny, alternativa su SIROKE boxerky, volne, plantave, takisto z cistej bavlny a to, co nosi na ne, ked ste v MHD, meste atd, tiez volne a vylucne z cistej bavlny, aby sa tam dostal vzduch aj pri pohybe a bavlna dobre pohlcuje pot.

3. Holenie - ak by suhlasil, aspon v letnom obdobi ANO, ako v podpazusi, tak aj v intimnej partii, teda aspon v letnom obdobi by to mohol vyskusat.

4. Co sa antiperspirantov tyka, treba byt opatrny, treba vybrat nieco nedrazdive a cim menej to obsahuje, tym lepsie, skor by som sa pripojila k nazoru Jana, ktory uviedol zasyp Aviril, ako na intimne miesta davat tolko kozmetiky.

5. HYGIENA je zaklad - dokladne umytie genitalii vratane vyumyvanie oblasti po stiahnuti predkozky - tam sa zdrzuju bakterie, po kazdom moceni aspon oplachnut teplou vodou, dosledna hygiena a sprchovanie 2x denne a v lete kludne aj 3x, ked je horuco.

6. Pit vela vody, cistej, na vyplavenie toxinov z tela, upravit crevnu floru, zmenit jedalnicek a jednoznacne - zacat so sportom, po ktorom sa bude beztak sprchovat dobrovolne sam aj 2x ;-). Pretoze jeho najväcsim problemom je nadvaha. Potenie a jeho pach je problem druhotny.