Odpovedal: Jana
Re: Potenie u syna a zápach
(číslo príspevku 241.133, zo dňa 13.07.2013. videné 262x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 241133:
Prepáčte, že reagujem až dnes. Snažila som sa nájsť príčinu, tak som rada za Vašu úprimnú odpoveď na rovinu :)
Manželovi som už dnes povedala, nech sa so synom pri najbližšej príležitosti porozpráva a vysvetlí mu ako lepšie dodržiavať hygienu hlavne v intímnej oblasti. Dúfam, že to padne na úrovnú pôdu a bude si umývať tieto miesta vrátane predkožky pravidelnejšie. Uvidím či bude aj ochotný sa holiť pravidelne pod pazuchami a v rozkroku aspoň v lete. Predpokladám že u mužov je to teraz celkom v móde (aj keď môj manžel napr. iba skracuje). Tesnejšie boxerky som mu už medzičasom zobrala zo šatníka (akurát dnes sa ma pýta že kam som mu dala tie čierne boxerky :)) V pondelok zbehnem do obchodu a kúpim mu nejaké volnejšie slipy.
S tým športom je to presne tak ako píšete. Chýba mu pravidelnosť. S kamošmi ide hrať futbal len keď ho zavolajú (tak raz za týždeň), bicyklovať sa chodí 1-2x týždenne, takže musím vymyslieť nejaký prísnejší a intenzívnejší režim. Ešte potom nájsť nejaký šport ktorý by ho bavil - to bude asi ťažšie a neviem či to pôjde bez donútenia.
Ten jedálniček skúsim prepracovať aj keď s tým sladkým to bude asi ťažké. Neviem či sa mi podarí to obmedziť až do takej miery ale skúsim to. Dnes na obed dostal kuracie mäso so zeleninou (ktorú pravdaže nezjedol, len rozrýpal) a bolo mu málo, tak som mu ešte nabrala (aj keď som asi nemala). Pôjde to ťažko, ale snáď sa to nejako podarí :)