Odpovedal: monika
Re: cirhóza pečene
(číslo príspevku 240.958, zo dňa 03.07.2013. videné 382x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 240958:
nie, nepovedali.. pred dvoma dnami som volala zachranku, lebo nafukal skoro pol plachty krvi.. povedali, ze ak fuka krv, nech nefuka..lenze jeho to drazdi, a ked mu to tecie, musi fukat. Kedze je este chudokrvny a velmi malicko zje, vcera sme mu zacali davat aj cviklovu stavu, aby to vypil. Od vcera dostava aj Kanavit, ale dnes este stale krvacal z nosa. Bola som pred hodinou akurat u nich a sa mi zda, ze by mu trosku napuchla tvar. ale je mozne, ze je to len tym, ze som mu znova od vcera nasadila zensen ampulky a cviklovu stavu, lebo na strane druhej-nohy nema viac napuchnute ako vcera a bol uplne biely a teraz ma taku celkom dobru farbu a co ma trosku potesilo, ze mi dost pohotovo oproti vcerajsku odpovedal aj reagoval. Doniesla som mu misu domacich jahôd, kedze cely den nic nejedol.. modlila som sa aby trosku zjedol a on to krasne do poslednej z misky zjedol. robia mi radost aj uplne malickosti. ved pre neho to znamena vela.
Co sa tyka tej hospitalizacie, tak mame bolo povedane v okluke asi to, ze je to spôsobene alkoholom a vysledky nema horsie ako minule, nema co ist do nemocnice.. aby som to upresnila..-jeho domaca lekarka ho tam chcela poslat, ale musel ist najprv i internistovi a na sono a tam to zamietli....lenze my ho pozname a my vidime tie obrovske zmeny a o opuchoch ani nehovorim. ved co robit, ked prestavaju zaberat tabletky na odvodnenie? bojim sa, ze nieco zanedbavaju..
bojim sa, ze nepoznam hranice toho, kolko ta voda môze ist a pokial je normalne mnozstvo?ma uplne zaliate to brucho a nohy tiez. neviem, kde to ma hranice??
&velmi pekne dakujem za odpovede idem teraz kupit ten caj..