Odpovedal: Dagmar Jare
Re: Muzi a pornografia
(číslo príspevku 239.688, zo dňa 20.04.2013. videné 269x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 239688:
Jara, ale na tento fakt si si uz mohla pomaly navyknut ;-), ze skutocna podstata veci sa dostane na povrch tak po tridsiatom prispevku. Ak sedi dlzka manzelstva, tak Sona bude mat tak 35-40 rokov, mozno aj viac, kazdopadne pojde o zrelu zenu. Fakt, ze nezvladla otcovu neveru, na ktorom si zrejme vzdy zakladala, mala ho roky zidealizovaneho a s tym istym idealom isla do vztahu s dalsim muzom, zrejme podobnemu jej otcovi, sa mal riesit psychologicky/terapeuticky uz davno, s tym suhlasim.
A tym sa vraciam k jednemu zo svojich prispevkov, v ktorom pisem, ze velmi vela dokonca aj zrelych zien ma priam neskutocne iluzie a naivne predstavy ako o ludoch, tak aj o vztahoch a so vsetkym s tym spojeneho, ziju v akejsi bubline, umelom krasnom bezpecnom svete, v ktorom si nahovaraju, ze je vsetko super a nie a nie z neho vyjst von. A potom su sklamane, zdrvene....realitou.
Nikto nie je idealny. Ziadny clovek. Ziadny muz. Ziadna zena. Ziadny vztah. Zivot ako taky je vsetko ine,len nie idealny. A suhlasim s tym, ze treba terapeuticky spracovat iste veci, ktore si sama nacrtla.