Odpovedal: Sona pre S
Re: závislost na PC
(číslo príspevku 239.161, zo dňa 21.03.2013. videné 207x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 239161:
Ste zlaty a cením si Vase vety.
Môj syn bol velmi dobry futbalista ako mladsí ziak.Vsetci treneri z okolia ho chceli mat medzi sebou,mohol si vyberat. A mozno aj toto bolo negatívne plus v jeho zivote, pretoze zacal sekat strasneho frajera. Ked mal ist do dorastu, tak futbal vzdal. Minuly rok ho to opat chytilo. Momentalne sezona uz zacala a kopacky ma hodene niekde v jeho neporiadku. Na skolu kasle uplne. V prvom rocníku na strednej mal rysovanie, neskor sa ucili programy na rysovanie. Môzem povedat, ze mi chodil ukazvoat obrazky a vsetko co narysoval sme hodnotli spolu. Priniesol mi vykresy na "schválenie" a tesil sa z toho ked som ho poochválila.
Písete, ze nemam s ním byt nepriatel....suhlasím. Vsetko čo písete mam uz davno preskakane. Momentalne som v stadiu uplneho zlyhania, pretoze uz nevladzem, ale viem, ze musím vydrzat a urobit pre neho vsetko, co len môzem. Samozrejme v spolupraci so psychologom, u ktorého som dnes bola.
Zaujímave je aj to, ze som dostala taku informáciu zo skoly, že polovica ziakov je presne taka ako môj syn. Z jeho triedy dany problem riesia iba dvaja rodicia. Ja a este jedna pani. A co tí ostatní???? Kaslu na svoje deti? Ved su cele dni pred PC, tak maju od nich pokoj? Mne to príde cele zvratene, pokazené....ale to som asi odbehla od temy....