Odpovedal: Lea
Re: Nevera a zmena zamestnania.
(číslo príspevku 226.722, zo dňa 02.07.2011. videné 429x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 226722:
Dagmar dakujem za prispevok. Moj nazor na toto sa vyvija. Najprv som velmi chcela aby ostal, citila som taku paniku, ze deti pridu o kazdodenneho otca. Teraz to uz necitim, je to vlaznejsie, ale stale si prajem, aby sme aspon raz obaja spolu zabojovali o nasu rodinu a dali to do poriadku. On sa tiez viackrat vyjadril, ze sa nechce rozvadzat, ze chce s nami ostat ale ze nevie, ci si ku mne najde cestu. Za posledny rok sme sa navzajom dost odcudzili.
Uplynulo uz 5 tyzdnov, odkedy som to zistila, aj ked tusila som to uz davno, len som nemala dokaz a on vsetko zatlkal. Ten ich vztah je zvlastny, poznaju sa uz 8 rokov, tak dlho spolu pracuju. Obidvaja vraj boli nestastni vo vztahoch a tak sa asi navzajom utesovali, az niekto z nich prvy strcil jazyk do ust druhemu a bolo to. Ona je vydata, bez deti a prave tento tyzden odisla od manzela k rodicom. Vraj chodia nejaky cas k psychologovi, ale asi nepomohol. Jej muz je velmi zaneprazdneny a malo sa jej venuje. Ona sa citi sama a on na jej nespokojnost zjavne nereagoval. Az teraz zacal, ked od neho odisla. Ma vlastne podobny problem ako ja so svojim muzom, tiez sa mi nevenoval, dlho v praci, ziadny zaujem, ziadne neznosti, ziadny sex. On nereagoval na ziadne moje navrhy, aby sme riesili nasu krizu, nepomahali ani prosby, ani plac, ani navrh na poradnu, ani krik, ani hysteria, nic. Tak som sa "mudro" rozhodla, ze aj ja jemu budem robit zle. Viem, ze to bola kravina, ale v tom zufalstve, poporodnej depresii mi to vtedy nedoslo. No a on tympadom zacal byt nestastny, ona ho predpokladam ze utesovala, ako dobra kamaratka a takisto on ju ako dobry kamarat a ....nic extra zle som mu nerobila, len sa mi stale nieco nepacilo a stale som nieco kritizovala, co on neznasa.
Nase deti maju 3 a pol a 1 rok. Financne som teraz urcite zavisla, kedze som na rodicovskej dovolenke. Trvalo to vraj pol roka.
Zacali sme chodit k psychologovi a ten sa vazne zaobera hladanim dovodu odcudzenia a chladu z jeho strany, kedze to je hlavny problem. To jeho zalubenie, je len dosledok.
Ja s odpustenim nevery nemam velky problem, to by som zvladla, samozrejme o to on musi stat, skor mam problem s tou doverou, lebo viem presne kedy a kolko ma klamal. A aj ked videl, ze triafam otazkami do cierneho, klamal a zatlkal. Nie som si ista, ci mu niekedy este dokazem verit a tympadom, ci mozem byt s nim zasa stastna. Lebo on sa odvtedy ku mne chova zasa velmi pekne, on sa hanbi, ma vycitky, aj si priznal, ze to pokaslal, lebo krizu neriesil. Takisto sa vyjadril, ze medzi nimi vlastne nic nieje, tvrdi ze spolu nespali a ze ani zasa az tak vazne neuvazoval, ze od nas odide. Clovek je z neho zmateny, chlapec vazne nevie co chce a obcas sa sprava ako schizofrenik.
Ano mate pravdu, samozrejme, ze nechcem udrzat rodinu za kazdu cenu. Lebo ani pre deti by nebolo dobre, keby vyrastali sice v uplnej rodine ale v strese, kriku, hadkach...
Obratena situacia nie je realna, ja by som toto teraz, ked uz mame deti nikdy neurobila.
este raz vdaka.