Odpovedal: Lea
Re: Nevera a zmena zamestnania.
(číslo príspevku 226.765, zo dňa 04.07.2011. videné 295x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 226765:
Neuverite, ale ja som sa s nou uz stretla, pretoze sa osobne pozname a preto to od nej dvojnasobne nebolo fer. Ohladom sexu mi odpovedat nechcela. Velmi mi oci neotvorila, len mi potvrdila, co som si myslela. Ze sa navzajom utesovali, az to prerastlo do intimnosti. Sa mi ospravedlnovala, ze to neuronili naschval a ze to neplanovali, tak som jej na to povedala, ze je to o rozhodnuti, ze nie su zvieratka, co sa nevedia kontrolovat. Ze sa rozhodli, ze to urobia a basta. A mne tieto jej ospravedlnenia su na prd. Ona je pekna, uspesna a inteligentna zena, v pracovnom zivote urobila karieru, je prakticky formalne mojmu muzovi nadriadena. Ona sa vyjadrila, ze onho bojovat nebude, ze nebude tahat otca od deti, tak som sa jej opytala, ze co si mysli, ze co robila doteraz.....Keby nebolo jej, ani by ho nenapadlo rozmyslat o odchode, u nas to predsa nikdy nebolo az take zle, az taky geroj nieje, aby odisiel od rodiny a bol by sam, na to su muzi prilis slabi. Potrebuju barlicku na ten svoj odchod.
Nic nove mi nepovedala, akurat, ze chape, ze sme sa po tolkych rokoch dostali do takejto krizy, ze to sa stava casto a aj ze mu vravela, aby to riesil, ale vraj on nechcel. Ale ze taki su muzi, muzi neriesia asi az kym nejde o zivot.
Mate pravdu, vlastne pohodlie, to je to spravne pomenovanie. On chce ist na pivo, on chce mat pokoj doma, on chce to a tamto. A vy sa mi prisposobte.
Ja nemam kam s detmi odist na dlhsi cas.
K psychologovi chodime spolu, je to parova terapia.
Dakujem.