Odpovedal: Dagmar
Re: bolest v podbrusku a v oblasti krizov
(číslo príspevku 252.037, zo dňa 26.12.2017. videné 318x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 252037:
Ak tu vznikol dojem, ze vychadzam z idealnych pomerov a nie su mi osobne velmi doverne zname snad vsetky strapacie spojene s lek. vysetreniami, ziadostami o lieky, vydupavanie si vysetreni a Co., tak sa jedna o velky omyl. V roznych krajinach. A aj pri ovela vaznejsich ochoreniach ci multimorbidite.
V tomto pripade sa jedna o situaciu, kde treba vynalozit vsetko usilie na to, aby sa vybojovalo co najviac, pretoze nasledky dalsej necinnosti su/budu ako symptomaticky, klinicky, tak i financne ako pre dalsich buducich lekarov, tak aj daneho pacienta ovela väcsie.
Preto som sem vobec napisala.
Niekedy je potrebne navstivit lekarov viacerych, kym sa clovek dopracuje k lekarovi ochotnemu ku kooperacii a v najhorsom pripade - ako ste napisali - zacvakat lieky sam, evtl. aj laboratorne vysetrenie a konzultaciu, ak sa inak neda. A ano, su lekari, ktori su ochotni kooperovat, aj ked nie vzdy je to prvy lekar, ci druhy. To mi je zname.
Antibiotikum na mesiac pri prostatitide ako samoplatca - ak uvediem napr. Ciprofloxacin 500mg na stvor- az sesttyzdnovu liecbu, stoji ca. 10-15 eur. To je z mojho pohladu realisticke a zaplatitelne. Kultivacia a citlivost sa da tiez financne utiahnut.
Ide tu o zdravie a mladeho muza, ktory ma byt dolieceny, adekvatne, uchraneny od neblahych az fatalnych nasledkov, o muza, kt. si chce udrzat pracu a este ju potrebuje na X rokov vzhladom na svoj vek.
Ostatne opatrenia, ako na telo a do auta, ktore tu boli uvedene, su dalsim clankom, velmi dolezitym.
Fokus z mojej strany ostava na cieli, aby sa urobilo, podniklo VSETKO, co je mozne a zrealizovatelne, kym je cas. A ten este je ale plynie...
Lebo tieto ochorenia, tieto typy zapalov prechadzaju do chronicity a su zakerne.