Odpovedal: Blažej
Re: Opuchnutý lakeť
(číslo príspevku 247.864, zo dňa 18.07.2015. videné 1379x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247864:
Ďakujem za reakciu. Čo sa týka papierov tak je tam všetko písané Rumunsky lekárskym písmom. Ortopéd mi k tomu nepovedal takmer nič (nevedel anglicky a žiadného prostredníka sa nepodarilo zohnať) len zdorazňoval, že treba chirurgický zákrok (strávil som pri ňom dokopy asi 10 minút a hneď ako zbadal moj lakeť tak povedal, že vie o čo ide). Určite ma neuštiplo nič, to som hneď kontroloval sám a tiež aj lekár neskor. Nie som alergický na nič. Čo sa týka mojho názoru na to čo si lekár myslel že by operácia vyriešila, myslím že lekár bol presvedčený že mám nejakú silnú burzitídu, lebo fakt to tak v tej chvíli aj posobilo. Čo som ale čítal, tak priebeh toho můjho opuchu a odpuchania a farebného rozhrania nie je celkom štandartný.
Co sa týka momentálneho stavu tak opuch na lakti ustúpil asi o 60%, ale trochu mi opuchlo predlaktie a tiež aj asi 6-7cm nad lakťom. Opuchnutá časť predlaktia má modrastú farbu a povodne červený kruh na lakti je momentálne ako slivka, taktiež aj opuchnuté miesto nad lakťom.
Opuchnuté predlaktie boli na dotyk ako modrina, ale lakeť nebolí vobec. Pohblivosť ruky je 100% bez bolesti.
Možem Vám poslať aj fotky z priebehu toho celého prípadne aj s papiermi čo mám od lekára. Len mi prosím napíšte na blazko.adam@gmail.com
Ďakujem