Odpovedal: Blažej
Re: Opuchnutý lakeť
(číslo príspevku 247.878, zo dňa 20.07.2015. videné 1479x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247878:
V papieroch mám napísané, že je to bursitia a číslo je 84 alebo 89 alebo 86 (to druhé číslo je ťažko čitateľné, ale ani za to prvé nedám ruku do ohňa), a medzi výkričníkmi a dvakrát počiarknuté je tam napísané "interventia chirurgicalá" a je tam predpísaný ALLE gel a SINDOLOR gel 4x do dňa, a nejaké tabletky AROCOXIA 1x do dňa 14dní a CEFACUR 2x do dňa 7dní, gély som si kúpil, ale zatiaľ používam len ALLE gel, ale tabletky nie(nepresvedčil ma, keď mi už vo dverách hovoril, že vie čo to je a chcel to hneď operovať).
Môj momentálny stav: lakeť len len trochu väčší v mieste kĺbu ešte stále je fialový, ale nie už tak sýto ako predtým, asi tam je voda lebo keď sa ho dotýkam mám podobný pocit ako keď som sa hral s balónom s vodou :-) a okolo toho ma to na dotyk bolí ako modrina. od lakťa mám na predlaktí asi 10 cm dlhú modrinu z vnútornej a spodnej strany ruky a tiež aj od lakťa smerom hore asi 6cm. Celé to už ale nie je opuchnuté a bolí to ako modrina na dotyk. Pohyblivosť je 100% a nič na nebolí ani pri zaťažení ruky.
Určite som sa nikde neudrel v tom čase keď mi to začalo puchnúť :-), to len preto, že ma každý presviedča, že som sa udrel keď zbadá tú modrinu veľkú ako plechovka piva.
Ďakujem za všetky predchádzajúce rady.