Odpovedal: kicavok
Re: Trittico
(číslo príspevku 247.818, zo dňa 09.07.2015. videné 309x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247818:
Pán Ján, vy ste ma zrejme zle pochopili. Prečítal som si príznaky schizofrénie, ale tie neprežívam. Žiadne halucinácie, počutie neexistujúcich zvukov, videnie osôb a neviem čo ešte ďalej. Všetky tie
zvuky existujú, ja ich len citlivejšie vnímam. Uvediem príklad: nerobilo mi problém počuť hluk napr. auta, stroja, rozprávania sa ľudí, keď som mal otvorené okno, nerušilo ma to pri rannom spánku. Teraz mám zatvorené okno a ráno sa prebudím napr. na prechod auta popod okno. Chcem ešte upresniť, že spím v miestnosti rodinného domu vzdialenej len 1,5 m od cesty. Mne to najviac vadí ráno cca o 5 hod. kedy ľudia odchádzajú do práce.
Skôr mi to pripadá na rušený plytký ranný spánok. V ostatných hodinách v priebehu dňa mi to vôbec nevadí. Ja som len chcel vedieť, či túto zvýšenú citlivosť sluchu nespôsobuje liek Trittico. Podľa Vášho názoru asi nie. Chcel som to vedieť od ľudí, ktorí ho užívali a či niečo podobné neprežívali. Ale aj tak Vám ďakujem. A diagnozu len tak ľahko by som neurčoval, môže to urobiť viac škody ako úžitku.