Odpovedal: Dagmar
Re: silná nevoľnosť
(číslo príspevku 247.486, zo dňa 16.05.2015. videné 321x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 247486:
Ja mam k tomu vsetkemu poznamku - Vasa dcera mam podla udajov nadvahu a to na jej vek dost, neviem ako vyzera, aj keby robila nejaky specialny sport, pri ktorom je potrebne mat vela svalovej hmoty, cele sa mi to nezda, nemala by vazit viac ako cca. 40kg. Ma 9,5 roka, jej hmotnost je tak na 7.triedu ZS - priemerne, samozrejme zavisi od vysky a konstrukcie tela.
Dalej - nepisete o jej strave vela, ale uz len samotny fakt ze stale musi jest nie je podla mna OK. Decka vo faze, kedy rychlo rastu a neustale jedia, co byva okolo toho 10-12 roku su zväcsa velmi stihle az chude, potom sa to ustali, to je iny pripad. CO jedava? CO pije? Ake je zlozenie jej jedalnicka? Akemu pohybu, sportu, hobby sa venuje?
Ohladne toho odpadavania, ma mierne znizeny krvny tlak - tam je dolezitych vela faktorov, pisete prilis malo o jej zivotosprave, skuste napisat viac.
MOzete samozrejme absolvovat kardiologicke vysetrenie vratane zatazoveho EKG a dalsich vysetreni na vylucenie kardio-ochorenia, to je dolezite, skuste vsak prosim doplnit dalsie informacie.
Dakujem.