Odpovedal: Jara
Re: Ignorácia
(číslo príspevku 244.538, zo dňa 12.05.2014. videné 281x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 244538:
Absolútny súhlas s radou Dagmar. V tejto situácii vy prestaňte robiť servis jemu. Deťom samozrejme nezmeňte nič, rovnako "ťahajte" aj nákupy aj celú domácnosť, len vynechajte jeho.
Teda pokiaľ toto na niečo bude. Lebo je možné - z popisu dňa mi to tak vychádza - ak sa ráno o seba postará sám, tak to asi dokáže aj večer a nemáte mu čo stopnúť. Tento variant je najhorší...lebo okrem celkovej "nadvlády" demonštruje aj svoju nezávislosť na Vás.
Súhlasím aj s tým názorom, že to na vás hrá, aby ste cítili vinu a on zostane bez viny.
Toto isté, len plus s kompletným zásobovaním celej rodiny a mínus vozenie autom som roky mala doma aj ja. A ešte kopu iného k tomu. Tu náprava príde ťažko. Počítajte s tým, že on s rozvodom bude rýchlo súhlasiť. Premyslite si všetko do detailov a ak máte s kým, preberte túto vašu situáciu aj s niekým z rodiny. Moja rodina sa neskôr veľmi čudovala, lebo som to pred nimi roky tajila... v snahe niečo zachrániť, niečo zlepšiť, ale v skutočnosti som sa len nechávala tlačiť hlbšie a hlbšie, až niekam na dno mojej vlastnej dôstojnosti. Teraz som už viac než dva roky preč od neho a nič lepšie som nemohla urobiť...