Odpovedal: Dagmar
Re: Ignorácia
(číslo príspevku 244.533, zo dňa 12.05.2014. videné 386x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 244533:
Vedome despoticke spravanie a vedome vyvolavanie pocitov viny vo Vas za vsetko, hoci velmi dobre vie,ze ste uzasne prikladna matka aj manzelka a zena. Nechcem Vas zranit, ale myslim si, ze je v tom ina zena a potrebuje to uhrat, je to casto typicke spravanie sa muza, aby zena hladala pricinu a vinu u seba a on si ulavil na svedomi, na ten styl - ved je to vsetko aj tak jej vina.
Kontroly, prikazy, sceny, hulakanie za uplne malickosti, vystupy, zaroven vsak herectvo pred ostatnymi, kde vystupuje ako prikladny milujuci manzel, aby sa nikto nedozvedel o Vasom utrpeni a keby ste sa rozisli, budete ta zla VY, nie on...

Je to strasne vychcany sposob, ale bohuzial ho pouziva vela ludi. Byt Vami, tak riesim ziadost o rozvod. Mozete sa dockat velmi prekvapivej reakcie, takej, ze s tym bez okolkov bude suhlasit.
Ak to nechcete urobit hned, skuste, aj ked viem, ze nie ste typ spionky, ale vramci tejto situacie skuste preklepnut, ci nema inu. Mobil, atd...
Aj ked je zrejme velmi sikovny a vsetko si maze, ale...mate moznost prekvapit ho v praci, kedze sa TAK NESKORO vracia? Kde tolko je? Je naozaj v praci? A ak ano - s kym? Ak nie je v praci, tak kde sa nachadza?

Jeho spravanie sa voci Vam je otrasne a musite to riesit a hlavne, Vy na tom nenesiete vinu, on ma nieco za usami, to je vsetko, akurat to krasne reflektuje na Vas, aby ste sa Vy citili zle a zodpovedna za to, ako s Vami zaobchadza. Je to velmi nezrele a nedostojne spravanie sa na zreleho muza v jeho veku. Byt Vami, tak si preverim fakt, ze ci fakt nema milenku. A potom sa podla toho zariadit. A kludne ho tej milenke prenechajte - vratane full servicu, ktory ma doma.
Robite chybu, ze okolo neho skacete. Postarajte sa o deti, jeho si prestante UPLNE vsimat. Nech hoci aj vyskoci z koze. Musite zmenit svoje spravanie.