Odpovedal: Dagmar
Re: Ako takto žiť?
(číslo príspevku 244.254, zo dňa 15.04.2014. videné 399x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 244254:
Mate 35 rokov, ste mlada zena. V tomto veku si mnohe este iba zakladaju rodiny alebo hladaju pre seba spravneho partnera, ak mali dovtedy ine problemy ci povinnosti, studium, praca, ziskanie praxe atd.
Vycitat Vam fakt, ze ste si vzali niekoho, koho ste poznali par mesiacov, Vam nebudem. To viete uz davno aj sama. Napokon, VY ste sa nechceli vydavat, spravna intuicia vtedy.
Z toho co pisete a z citelneho citoveho utrpenia, ktore z Vasich riadkov ide, si nemyslim, ze to manzelstvo prezije. Chapem, ze mate maleho synceka, ste na materskej a teraz si neviete predstavit nic ine. Ale maly podrastie, jasle, skolka...Mozete ist pracovat.
Nic (okrem vaznych ochoreni a samoty v nich a) nie je horsie ako zit s pocitom, ze nie sme milovani.
Jeho srdce patri jej. Bohuzial. Akurat ma zarazila vec, neviem kolko rokov ma Vas manzel, ze ste boli jeho prvou partnerkou. Divne. A tych veci, ktore Vas bolia, je viac, nielen ta suseda. Trapi Vas jeho absencia pocas Vasho tehotenstva, rovnako ako jeho chladne egoisticke spravanie. Je to z toho, co pisete, zrejme typ muza, ktory meni svoj nazor a povedal, co ste chceli pocut, iste sa zo syna tesi, to mu absolutne neodopieram, ze to tak je.
Byt Vami, sustredim sa na dieta a na seba, vyhladam psychologa (mate toho strasne vela na dusi), ulavi sa Vam a hlavne ziskate objektivny pohlad na Vas aj na Vasu situaciu.
Co sa buducnosti tyka, preco by ste nemohli zit casom bez tohto muza? Vsak sa ovela viac trapite ako tesite...
Ste mlada zena a budete nou este asi tak 10 rokov. Majte to na pamäti.Potom budete lutovat, hoci aj v neskorsom veku si zeny zacinaju budovat zivot od nuly, rozvadzaju sa po rokoch trapenia v nefunkcnom manzelstve, alebo ak boli podvadzane a pod. Zivot si mozete zariadit aj inak, maly podrastie, pojdete do prace a mozno stretnete ineho partnera, ktory bude s Vami kvoli VAM.
Vy ste ta, ktora rozhoduje o svojom zivote a ak by ste sa aj rozviedli, syn ma pravo na kontakt so svojim otcom. Ale dieta potrebuje vyrovnanu silnu matku, oporu a vela lasky. Dieta skor ci neskor velmi dobre vyciti, ako to u Vas doma je, to mi verte.
P.S. Ste si ista, ze Vas manzel nikdy nepodviedol? Nesedi mi ta absencia par mesiacov a nasledne chladne spravanie voci Vam, kedy ste ho ani skoro nespoznali. Myslim tym - ste si ista, ze viete, koho mate doma? Mnohym zenam sa otvoria oci az po rokoch.