Odpovedal: Jaro
Re: Traviace problemy, plynatost, vypadavanie vlas
(číslo príspevku 242.781, zo dňa 02.12.2013. videné 233x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 242781:
Po tom, ako som si precital prispevky tu, tak to schudnutie bolo asi dost nevhodne. Jedol som malo, nepravidelne a prevazne surove veci (ovocie,zelenina, chvilami som vobec nejdaval maso) - vtedy som podlahol nejakej skupine pseudo-odbornikov (vitarianstvo). Ked sa zamyslim, predtym problemy s travenim (okrem mlieka) neboli (keby som teraz zjedol to co predtym, tak by som sa asi na mieste pominul).

Stravu pravidelnu nemam, so stravovacimi zariadeniami to velmi dobre nie je, ked sa da, tak varim.

Co sa deficitu tyka - nasiel som relativne slusne vyzerajuci multivitamin, slusal som aj selen/zinok a chlorellu, bez uspechov (ta chlorella spravila skor potiaze). Je mozne, ze by malabsorbcia vitaminov trvala tak dlho? Ako ju riesit (ked defacto multivitaminy nemusia koli tomu zabrat).

Co sa psychologickeho stavu tyka - od detstva zazivam uzkost prakticky denne. Neviem, ci to moze az tak dramaticky suvisiet. Je na to nejaky sposob (kniha?) okrem psychiatra. Nemam proti nim nic, ale len tazko by som si ich mohol v sucasnoti dovolit. Skusam meditovat, ale to asi chvilu potrva, kym to prinesie nejaky vysledok (ak vobec).