Odpovedal: Dagmar pre s.
Re: intolerancia mlieka
(číslo príspevku 242.691, zo dňa 23.11.2013. videné 312x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 242691:
Nikde v mojich prispevkoch nebadam vetu o tom, ze by som Vas upodozrievala z toho, ze sa sem chodite bavit. O to tu nejde. Ide o to, ci ste ochotna spisat sem Vase ochorenia a symptomatiku, ktora este nie je doriesena KOMPLEXNE,alebo nie. A najlepsie do jednej temy, rsp. do jedneho vlakna, aby to lekari aj prispievatelia vedeli spravne priradit. Pomoc ci radu mozete dostat az vtedy, ked udate co mozno najviac Vam dostupnych informacii a faktov. Ono riesit rebus na zaklade povedzme dvoch-troch indicii a riesit ho na zaklade 20 indicii je fakt rozdiel. Kedze ste v opatere lekarov, co vidno z vysledkov testov a vysetreni, na ktore ste boli odoslana, dobre by bolo, aby ste uviedli aj zavery z lek. sprav, co uz bolo vylucene, co sa planuje este urobit, atd.

Ak chcete seriozne dostat tu pomoc, nic ine Vam neostava, lebo nik nevie citat z vesteckej gule ani nikoho diagnostikovat na dialku bez toho, aby mal informacie - co mozno najpodrobnejsie.

Takze mate crevne zachvaty - predpokladam krce, hnacky, mate hyperaktivny moc. mechur, je podozrenie na histaminovu intoleranciu, je podozrenie na ine a viacere alergie. Aky mate vek, hmotnost, ake uzivate lieky? Aku mate zivotospravu, co jete, pijete atd.

Pri alergiach a histam. intolerancii su to velmi dolezite udaje. Vediete si dennik, po ktorych potravinach a napojoch mavate negativnu odozvu organizmu? Ako v zmysle alergickych prejavov, tak aj v zmysle prejavov typu nafukovanie, krce, hnacky atd.?