Odpovedal: Dagmar
Re: Nikto nám zatiaľ nepomohol
(číslo príspevku 242.272, zo dňa 18.10.2013. videné 205x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 242272:
Mne sa zda divne, ze najprv dcere dlhodobo nadavate a ponizujete ju, zat bol vyhadzovany z domu, dcera oznacovana za slapku a teraz ju chcete spät a ocakavate, ze ona este bude za Vase pokusy o to, dostat ju spät, vdacna......Prepacte, ale uvedomujete si, co ste sposobili Vy jej za cely ten cas????? Ste si toho vedomi? Myslim, ze nie.
To, ci je nova rodina v sekte, alebo ju iba pred Vami chrania, po tom, co si dcera s partnerom od Vas zazili, je otazne. Mozno ju akurat chrania pred mega stresom a emocnymi vykyvmi, ktore by ste jej sposobovali. Vsetko je este velmi cerstve, navyse ma malu dcerku a je iste dost zatazena a vycerpana beztak....

Viem, ze najväcsim problemom bol jej otec, dominantny, panovacny, urazlivy na sto rokov, ak nie na tisic a pod., ale ponizovat vlastnu dceru a este v tom veku, len preto, ze otehotnela, je fakt to posledne.

Teraz si znasate nasledky, to je cele. Dcera moze a nemusi nikdy viac prist naspät - Vas manzel, ak je to ho vobec vzhladom k jeho osobnosti schopny, by sa jej musel ospravedlnit.
Ale dovtedy, kym ona z Vas bude citit akekolvek poziadavky ci ocakavania alebo pocit musiet splnat Vase predstavy o tom, ako by sa mala spravat, ako reagovat a este aj na povel odpustit - nedockate sa nicoho, iba toho, ze nebude komunikovat.

Je to tvrde, ale taka je realita. Priklanam sa takisto k nazorom prispievatelov, ze ak aj by sa raz odhodlala k navratu, za ziadnu cenu nerozoberat minulost, prezila si toho viac nez dost. Ked, tak s tym, ze uz len hladiet v pred a na novych zakladoch. Ale to by sa museli zmenit Vase nazory a manzel, to neviem, ci je vobec mozne. Niektori ludia su tak presvedceni sami o sebe a svojej pravde, ze ich nepresvedci ani Pan Boh. A uz vobec by si nikdy nepriznali chybu - nahlas.