Odpovedal: Dagmar
Re: Zivot po nevere
(číslo príspevku 239.084, zo dňa 19.03.2013. videné 301x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 239084:
Uprimne? Venujte sa sebe a dietatu. Uplne sa zamerajte na seba a svoje dieta a cim najskor vyhladajte psychologicku pomoc. Neviem, v akej krajine zijete, ale vo väcsine zahranicnych krajin zije velmi vela cudzincov, a ako lekari a zdravotnicky personal, tak aj psychologovia cize terapeuti su zvyknuti aj na cudzojazycnych pacientov. Jazykova bariera je otazka casu a hovorit (s chybami) sa nebojte. Rieste teda najmä svoju vnutornu situaciu a zivot, vzorne sa starajte o svoje dieta, davajte mu lasku a to, co ako dieta potrebuje, teda Vas a Vy si zozente odbornu pomoc. Co sa Vasho partnera tyka, on si musi uvedomit, o co by mohol prist - a najmä, nejaky cas by som na Vasom mieste s nim vobec nesexovala. Cim viac sa mu budete podkladat a robit zo seba trpitelku, tym horsie. Nesmiete byt submisivna. Koncentrujte sa na seba a drzte si od neho odstup, akekolvek tazke to bude. On je ten, ktory je na rade.

Co sa buducnosti tyka, ukaze cas. Ak sa to zopakuje, taky vztah nema vyznam. Utrapite sa casom uplne, vyhorite a nasledky, cena za to su privysoke. Za to nestoji ziadny muz na tejto planete.

Ste jedna z mnohych, ktorym sa to stalo. Ide teraz o to, ako na to budete reagovat a akym stylom to spracujete. Neviem, ak sa zlepsi Vas jazyk, mohli by ste si najst casom pracu, aspon na par hodin, postupne aspon jednu kamaratku a vyjst z tej svojej ulity. budete od neho aj nezavislejsia....a ziskate viac sebavedomia.