Odpovedal: Dagmar
Re: čo sa deje s mojov vnučkov ??? ma 5 rokov
(číslo príspevku 235.224, zo dňa 19.08.2012. videné 429x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 235224:
Klasika. Problemove bude dieta, to si zlizne vsetko, postupne bude samo vykazovat crty vaznej psych. poruchy, hoci to je len dosledok dlhorocnych nezvladnutych zalezitosti vychadzajucich zo strany dospelych clenov rodiny.
Chuda mala, ako ma reagovat, ked je od svojho narodenia terorizovana psychicky vazne chorou matkou s malymi ako-tak stabilnymi zableskami, ked sa o nu stara stara mama.
Neviem, co ste robili doteraz, kedze mala ma nejak 4-5r a ako pisete, deje sa to uz par rokov (??). Jej matka je podla opisu psychicky chory clovek, ktory patri na liecbu, mozno zo zaciatku aj na lozkovom odd. Ake diagnozy presne ma, je uz v kompetencii neurologov/psychiatrov, ale jej prejavy su pre okolie nezvladnutelne a malu traumatizuju.
Urcite je potrebne a povinne (mozno by sa to dalo skrz socialku, posudok atd dosiahnut, ze sa matka dievcatka bude musiet ist liecit) obratit sa aj na socialku a su aj rozne linky pomoci, kam sa mozete obratit, Vy ako stara mama mate vzdy moznost obratit sa sama na neurologa/psychiatra a aj psychologicku odb. pomoc a situaciu opisat a poziadat o priamu radu a sprostredkovanie pomoci.
Vsak Vasa psychika je podla prispevkov uz tiez pekne nahnuta.
Mozno by mala mohla byt zverena do starostlivosti Vam, ak sa matka bude liecit na psychiatrii (lozkova).