Odpovedal: Jara
Re: Porucha sústredenia sa ... 7 rocne dievcatko
(číslo príspevku 234.797, zo dňa 23.07.2012. videné 297x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 234797:
Silvia presne toto treba zistit. Ci si skutocne nepamata alebo nechce pamatat. To, ze robi vsetko bez nadsenia, bez zaujmu a bez emocii, neznamena, ze to nevnima. Prave podla mna toto treba zistit, ci si to skutocne nepamata, alebo si to nechce pre nejaku pricinu pamatat.
Tak, ako pise Gitka, aj moj syn sa v jasliach (chodil tam vo veku od 2 do 3 rokov) spraval tak, ze sa nezapojil ani do jednej spolocnej cinnosti. Robil len to, co bolo individualne. Kreslit nevedel, a nevie dodnes (26 rokov). Mali tam male nafukovacie bazeniky a nikdy uprostred leta nevosiel do vody. Sedel mlcky na lavicke obleceny, ani sa nedovolil vyzliect. Doma mi povedal iba tolko, ze on sa nechcel kupat spolu s detmi. Dodnes rozprava malo. Vystudoval MatFyz na UK... Tak neviem.
Treba to podla mna najprv diagnostikovat a potom riesit. Idete na to dobre, ucitelka zo skolky k tomu nieco bude vediet.
Ale v principe: nepodcenujte malu, ze takto nemoze ist do skoly, a co tam bude robit... Ved sama pisete, ze pecie s babkou kolaciky (spokojna, usmiata...), nakupuje s otcom, pozera rozpravku...s Vami si kresli do zapisnicka.. mozne je vsetko.