Odpovedal: Dagmar
Re: Neomylný človek
(číslo príspevku 234.138, zo dňa 20.06.2012. videné 425x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 234138:
1. Dom je Vas, vsak? = to je uz velke plus. Vyhodit teda mozete Vy jeho a nie naopak.
2. Je to priatel a nie manzel, cize nie ste voci nemu nic povinna. V praxi to znamena tolko, ze ked chcete rozchod, poziadate ho, aby opustil Vas dom a zbalil si vsetky svoje veci a on by pripadne kladol odpor, alebo bol nasilny, staci zavolat policiu. Nemusite sa vlacit po sudoch, ani ho vyplacat a pod.
3. Co sa Vasho vztahu tyka, sama viete, aka je realita a sama urcite viete, ze to nema dalej vyznam. O tom sa netreba rozpisovat, to je jasne ako facka. Len by ste museli nabrat odvahu a silu previest to do reality a zrejme prekonat aj strach zo samoty. Prva faza by bola zla, ale bez neho Vam moze byt iba lepsie.
4. Ak mate tak vazny zdravotny stav ako opisujete, poziadajte si o ID, mozno Vam uznaju aspon ciastocny a pracovat mozete popri tom. Polepsilo by sa Vam financne + ak by ste ID dostali, v zhladom na Vas vazny zdravotny stav a silne bolesti by ste si mohli potom mozno dovolit pracovat menej hodin a tym padom by sa Vam zlepsila aj osobna situacia (a mozno aj zdrav. stav). Iste vela doplacate za lieky a casom to moze byt este ovela vyssia suma. Preto o tom pouvazujte. Mate preukaz ZTP? Ak cestujete, mohli by ste pri uspesnom ziskani preukazu ZTP na Slovensku cestovat za 50% ceny cest. listka, ak sa nemylim. V inych krajinach je to inak, ale na Slovensku je toto velka vyhoda.
5. Najdite si dobreho psychologa, ktory Vam pomoze prinavratit stratene sebavedomie, sebahodnotu a postavit Vas trocha na nohy po psychickej stranke. Potom zvladnete aj rozchod s nim.

Napiste, ako sa Vam dari. Vsetko dobre!