Odpovedal: Dagmar
Re: Neomylný človek
(číslo príspevku 234.148, zo dňa 20.06.2012. videné 393x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 234148:
Uvedomte si, ze Vy snivate, tuzite po tom, aby veci boli ine, ake su, dufate, ze sa to zmeni. Ale musite sa prebrat do reality. Inak Vam utecu dalsie roky zivota a budete este utrapenejsia. Vsetko to, co chcete a po com tuzite Vam ON nedokaze alebo nechce dat.
Pochopte to. Nedokaze Vam dat lasku, oporu, podporu, pomoc, akceptaciu, uctu, respekt, slusnost, zaujem, zdielanie spolocnych chvil, zaujmov, konickov, ani Vas financne podporit ci aspon z 50% prispievat na domacnost, kedze zijete spolu. NIc z toho Vam nedokaze dat. Tento muz nie. Tak necakajte na zazrak, lebo ten nepride.

Problem je, ze odmietate prijat realitu. Je bolestiva, ano, ale len ked ju prijmete taku aka je a uvedomite si, ze ste na vsetko sama - a vyrovnate sa s tym, bude Vam lepsie a zacnite o seba viac bojovat (aj po materialnej stranke, ID, ZTP atd).
Neviem, kolko mate rokov, ale ste iste zrela zena, tak raz zacat musite, hladiet sa na svet inak ako cez ruzove okuliare.

No a nik nevravi, ze casom nepridu do Vasho zivota ludia (alebo aspon 1 clovek), ktory Vam bude ochotny ale hlavne schopny dat to, co potrebujete. Ale najprv to musite dat Vy sama sebe. To je cele kuzlo.