Odpovedal: Radovan
Re: Lenivé črevá
(číslo príspevku 233.391, zo dňa 18.05.2012. videné 313x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 233391:
Prajem Vám Peter krásny deň. Čítal som Váš problém.
Vy ste pil čaj - senný list, pretože ste mal problémy so stolicou. Ako Vám prišli tie problémy predtým, než ste začal piť ten čaj ?
Boli ste niekedy na vašetrení u endokrinológa ? , pretože snížená funkcia štítnej žľazy spôsobuje aj zápchu. Ak ste tam nebol, pýtajte sa od Vášho lekára na vyšetrenie na endokrinológii.
Ďalej boli ste niekedy na kolonoskopii/ v gastro ambulancii/ - pretože keď sú zrasty na vnútorných orgánoch - aj to sťažuje pohyb čriev.

Napríklad ja som mal po laparoskopickej operácii žalúdka zrasty na všetkých vnútorných orgánoch - aj črevách - a na to prišli až pri druhej operácii - ale tú druhú operáciu robili pre gastroparézu - nevyprázdňoval sa mi žalúdok a popri tom našli zrastené všetky vnútornosti - robili tú operáciu 3,5 hodiny .

Potom chcem ešte napísať, že existujú ochorenía - ktoré postihujú hladké svalstvo - teda všetko svalstvo vnútornosti/ aj čriev - prejavom je sťažený pohyb vnútornosti/.

Každopádne ak Vám nepomáhajú tieto odporúčania od prispievateľov , rozhodne navštívte gastroenterológa a nečakajte zbytočne s návštevou lekára .

prajem vám všetko doré Peter