Odpovedal: Radovan
Re: pečeň
(číslo príspevku 232.837, zo dňa 16.04.2012. videné 398x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 232837:
Prajem Vám krásny deň. Mne ten čaj pomohol - mám o tom rukolapné dôkazy - výsledky krvných vyšetrení. Krvi sa mi dlhodobo pri užívaní farmaceutických prípravkov nezlepšovali. Po pravidelnom pití toho čaju sa mi hodnoty pečeň. testov vrátili do normálu. / stačil 1 mesiac/ - to je práve dôkaz Stvoriteľovej - Božej sily , že v prírode ktorú stvoril je liek na každú chorobu . Zrejme máte skreslený pohľad na Boha ovplyvnený učením cirkvi, ktorá odmieta a pripúšťa len niektoré veci v učení, aby ľudia nevedeli čistú pravdu o Bohu a Kristovi . Boh je láska a Ježiš Kristus neprišiel na tento svet vytvoriť cirkev - priniesol pravdu a svetlo Stvoriteľa - len ľudia - cirkev všetko prekrútila a klame ľudí - učenie cirvi je veľmi onmedzujúce a zavádzajúce.
Boh - Stvoriteľ poslal v každej dobe svojich poslov pre ľudí aby priviedli ľudí späť k k Bohu .
Preto v učení všetkých národov je ešte stále kus neskreslenej pravdy.A to platí aj v prírodnej medicíne.
Len ľudia všetko prekrútili rozumom. Treba sa riadiť citom - a nie rozumom . Lebo cit človeka neoklame - lebo je spojený s duchom.
Aj Ježiš Kristus hovoril ľuďom pravdu, len vtedajší farizeji a zákonníci všetko prekrútili a nezniesli pravdu - preto ho zavraždili - ako najväčšieho rebela.
Kristus povedal ľuďom - ani halier vám nebude odpustený. Každý jeden z nás, ako tu teraz žijeme na zemi, sme už prežili viac životov a to zlo čo sme nastvárali v minulých životoch nás dobehne podľa zákona spätného pôsobenia / to je to čo neveriaci volá osud , alebo cirkev tvrdí že že nás Boh trestá /. A tí ľudia čo sa Kristovi najviac rúhali pod krížom - to sú takzvaní stigmatici a tí by mali poprosiť Boha o odpustenie - a nie ako to robí cirkev - že urobila z nich svätcov .Ale Boh je milujúci a nikoho netrestá - všetko utrpenie/ tu patria aj naše choroby ktorými trpíme, niekto už od detstva- lebo nik nie je nevinný, pri narodní do ďalšieho života máme od Boha vymazané spomienky na minulé životy - lebo je to tak spravodlivé/ tu na zemi si robíme sami sebe - v myšlienkách , slovách a skutkoch - a to čo narozsievame to aj zožajeme/ a vždy sa to násobí tak ako pri siatí obilia/ .Jediná obrana proti tomu je milovať bližného ako seba samého, odpúšťať si ,poprosiť Boha o odpustenie a snažiť sa myslieť dobre a konať dobro.

Milá Kačka , prajem Vám veľa Stvoriteľovho svetla, poznania a lásky.
Prečítajte si knihu Vo svetla pravdy - len tú knihu nečítajte rozumom ale čítajte ju citom .

Pretože dôverujem Stvoriteľovi - tak potom dôverujem prírode /a liekom z nej/ ktorú vytvoril .
Tzv. odborníci na gastroenterológiu musia podporovať farmaceutický priemysel - veď z čoho by žili .

Všetci ľudia hľadajú prostridok na zlepšenie sveta, ale nik netuší že ho máme sami v sebe .

s láskou

Radovan