Odpovedal: Radovan
Re: pečeň
(číslo príspevku 232.858, zo dňa 17.04.2012. videné 507x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 232858:
Prajem Vám krásny deň. Ja nie som ničím ovplynený. Ja to mám overené biochemickým vyšetrením - a nie že sa mi to odohráva v hlave . Aj sám profesor z gastro ambulancie bol prekvapený .
Ayurvédska medicína skutočne pomáha a uzdravuje ľudí na celom svete - a je lacná a dostupná na celom svete hlavne najchudobnejším ľuďom . Len západné farmaceutické firmy, ktoré invenstujú milíony do výskumu potrebujú , aby sa im vrátili peniaze. Preto propagujú chemické náhrady liekov - a tie nesmú uzdraviť človeka za krátky čas, ale udržiavajú a pestujú vám ochorenie - aby ste za nákup liekov vrátili peniaze do vrecka majiteľom farmaceutických firiem. Veď zdravý človek je hotová pohroma pre majiteľov farmaceutických firiem . Niektoré západne farmaceutické spoločnosti spolupracujú už s Indickými spoločnosťami, ktoré za zaoberajú ayurvédskou medicínou - oni sa nebránia spolupráci - len západné farmaceut. firmy tvrdohlavo odmietajú spoluprácu - a prečo asi - no lebo tu na západe ide každému o zisk a obohatenie sa na úkor druhého. Boh vytvoril prírodu tak, že je v nej /v rastlinách / liek na každú chorobu. Stvoriteľ je všemohúci a jeho dielo stvorenia je ľudským obmedzeným rozumom nepochopitelné. Vy máte možno predstavu o Bohu - Stvoriteľovi vytvorenú a ovplyvnenú kostolnými rečami farárov.
Ľudia sú tak agresívny že aj samotného Krista zavraždili / len preto že vravel ľuďom pravdu a vtedajší mocní - židovský farizeji to nezniesli, lebo si mysleli že ako môže mať pravdu nejaký "žobrák narodený v maštali"/. A ľudia to prekrútili tak - cirkev - že umrel za naše hriechy . A to je náš najväčší hriech ľudí čo sme kedy na zemi vyviedli. Kristus neumrel za naše hriechy , tie nám odpustí len Boh. Kristus prišiel na svet preto, lebo ľudia boli už tak zapletení v klamstvách a tme /duchovnej/, že by sme už nanašli cestu späť.
Stvoriteľ dáva ľuďom všetko čo potrebujú, len mi ľudia sme taký povýšenecký že svojimi obmedzenými rozumovými predstavami o Bohu - samotného Boha staváme na ľudskú úroveň a svojimi predstavami mu obmedzujeme schopnosti .

Ešte raz Vám milá Kačka odporúčam jednu knihu: VO SVETLE PRAVDY . Dá sa na nájsť aj na internete na stránke posolstva grálu .
Tú knihu čítajte citom a nie rozumom - lebo cit je spojený s duchom a ten človeka neoklame .
Každú prečítanú vetu precíťte a dozviete sa čistú pravdu o Bohu , Kristovi a celom stvorení. A nájdete aj odpovede na vaše problémy a otázky k životu.

Teda mimochodom to mumio je podvod, ale neporovnávajte to z ayurvédskou medicínou . To by ste potom museli považovať za "ezoteriku" aj naše liečivé rastliny .
No v minulosti to už cirkev robila , že kto vedel liečiť s liečivými rastlinami toho vyhlásili za bosorku a upálili ho.
Zoberte si čo katolícka cirkev spravila v minulosti s ľudmi ktorí poukázali na pravdu/ Ján Hus- upálenie , Ján Pavol I - prirovnal pápežský dvor k augíašovmu chlievu a chcel ho vyčistiť od korupcie a špiny - a čo sa mu stalo - otrávili ho a potom ho rýchlo nabalzamovali, aby zakryli pravdu / - zavraždili ich ./ chvalabohu dnes je demokracia a nemôžu stvárať to čo robili/.
Boha neoklame nik ani farári ani biskupi, ani pápež.

S pozdravom

Radovan

    Reakcie na príspevok:
  • Re: pečeň (339x, Miňa, zo dňa 2012-04-18)
  • Re: pečeň (268x, Kačka, zo dňa 2012-04-20)