Odpovedal: Miriam
Re: Vysetrenie stolice na kvasinky so zaverom C. g
(číslo príspevku 220.224, zo dňa 13.12.2010. videné 1289x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 220224:
Dagmar, ani neviete aka som rada, ze ste sa mi ozvali. Velmi si to vazim a dakujem. Najprv zacnem gyndou - krce v podbrusku mi zasali zhruba pred mesiacom a pol a po vyteroch boli vysledky nasledovne: epitel pocetne, kvasinky pocetne, lactobacillus species ojedinele a candida glabrata masivne. Dostala som na to tabletky, ale uz si presne nepamatam ake - boli tusim len dve, oralne.
Kedze bolesti neprestavali - boli a su to krce v podbrusku - ako keby na konci mocovej trubice a na konci konecnika - vnutorne. Preto mi boli robene vysetrenia na HB a kvasinky zo stolice, kde HB je negativny a dnes som dostala vyter na kvasinky, kde je nalez 1 kolonia candida glabrata - cize mam to svinstvo aj v creve. Vzhladom na kvantitu citlivost nerobena a tomu nerozumiem. To je toho tolko vela, ze nie je mozne spravit citlivost?
Mrzi ma to, ze som chytila opat nieco, co mi znova odsuva materske plany. Konecne sa mi podarilo presvedcit partnera o tom, ze by sme mohli mat dieta a teraz toto. Uz som z toho na prasky. Ak sa da, poradte mi ako mam postupovat, co robit.
Momentalne mam predpisane tabletky Macmiror complec 500. Inac, skusala som najst nieco o tej candide galbrata na internete, ale je tam pramalo info k tejto kandide.. To je skutocne nieco tak vynimocne? Ak ano, potom nechapem, kde som k nej prisla.
Este k vysledkom mocu - K+C - pody sterilne bolerlia negativna, krvne testy (KO) v poriadku az na HGB - 118 (permanentne klesa od septembra - predtym to bolo 125), CRP v norme.
Dakujem vopred za Vase rady..