Odpovedal: Miriam
Re: Vysetrenie stolice na kvasinky so zaverom C. g
(číslo príspevku 220.227, zo dňa 13.12.2010. videné 313x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 220227:
Dagmar, akurat sa snazim najst co najviac informacii o tej kandide a citam suhrnu spravu ohladom tabliet, ktore su vhodne na boj s tymto druhom kandidy a presne ako hovorite, macmiror som tam iste nenasla. Aj pristup mojej gynekologicky je podobny predpisanym liekom. Spravi vyter a potom cez recepciu sukromnej kliniky mi necha recept bez toho, aby to so mnou odkonzultovala, co mi vlastne je. Preto uvazujem o zmene lekara, ale mozem az po pol roku, tkaze si este chvilu pockam. Dakujem za rady. Tie lieky brat nebudem, pokusim sa natlacit k mojej gynekologicke co najskor, pretoze ma prvy volny termin az v polovici januara a poziadam o ine lieky. Napriek tomu zrejme s tehotenstvom este pockam, pretoze neviem ako by som zvladal tie krce v tehotenstve. Tiez sa pokusim navstivit gastroentrologa.
Viete mi povedat este co znamena 1 kolonia? a tiez ako si mam vysvetlit popis, ze vzhladom na kvantitu citlivost nerobena?
Prajem krasny vecer a dakujem za rady.. Vela ludom ste pomohli, tak ako aj mne v minulosti, tak dufam, ze sa budete ukazovat castejsie ;)..