Odpovedal: Mato
Re: užívanie lieku Spitomin
(číslo príspevku 219.532, zo dňa 17.11.2010. videné 5445x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 219532:
Ahoj, malo by to byť v poriadku, viacerí ľudia užívajú takúto kombináciu. Ja som spitomin užíval lebo moja psychiatrička si myslela že som neurotik a že trpím úzkosťami, či nejakou tichou formou depresie, alebo panickej poruchy. Nikdy som psychické problémy nemal, ale mal som fyzické problémy všetkého možného druhu, vrátane problémov so srdcom, nespavosťou, dosť neurologických problémov a stále mi bolo zle.

Spitomín bol jeden z prvých liekov čo na mne skúšala, ale skoro som z neho "spitomel" :) Možno je to dobrý liek, ale mňa z neho dosť bolela hlava, neviem či mi nespôsoboval aj občasné problémy s videním, ale pamätám si že som z neho mával akésy resety v hlave. Jednoducho som išiel po ulici a zdrazu.....trrrnk.....taký záblesk a ja som chvíľu rozmýšľal že čo je, kde som. Až také vážne to nebolo, ale nepripadal mi ten liek veľmi príjemne.
Nechcem vravieť že je zlý, tuším sa dáva hlavne ako náhrada za benzodiazepíny a nie je návykový.
Ja lieky znášam veľmi dobre, ale tento bol zvláštny. Mal by sa ale radšej vyjadriť niekto iný, ja som ho bral len pokusne.

Potom som začal brať antidepresíva Citalec a ten na mňa nemal prakticky žiadne vedľajšie účinky (až na veľmi živé krvavé sny a zníženie sexuálneho libida - ale to bolo skôr pozitívum). Zlepšoval náladu, niekedy až priveľmi, ale na moje problémy nepomohol.