Odpovedal: Janka
Re: mám traumu zo susedy
(číslo príspevku 216.949, zo dňa 05.09.2010. videné 313x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 216949:
Mne je tetka ukradnutá, len nech mám pokoj. Nech nerýpe do mojej rodiny, nech si nájde inú obeť. Stále som sa jej slušne pozdravila, ak by mi chcela niečo vysvetľovať, bola som pripravená s ňou v kľude rozprávať. Ale to sa asi nedá. Ako som písala, manžel sa išiel ospravedlniť, že budeme robiť balkón, aj keď sme jej nemuseli vlastne hovoriť nič a ona naňho vyletela. Komunikovať normálne nechce hlavne ona.
Ja nemusím dokazovať nikomu, či urobil alebo neurobil chybu. Ja mám svojich starostí dosť a ona sa zrejme nemá na kom ventilovať.
Sme radi, že syn je veselé a šťastné dieťa, keďže nám predpovedali, že bude down. Teraz sa chystáme koncom septembra na urologickú operáciu, takže starostí mám dosť aj bez zakomplexovanej tetky.
Mnohí mi povedali, že tieto tetky majú možno problém skôr s tým, že človek žije v čistom, prerobenom byte a škrie ich závisť. Inak tetka býva sama v 4-izbovom byte a všetky jej kámošky tiež.
Teraz je skoro osem večer a dvojčatá nado mnou sa preháňajú a ich mama vysáva. Mám sa ísť sťažovať? Ani by ma nenapadlo.
A môj syn sa hrá o štvrtej-piatej poobede a je problém.
Možno, keby som bola výbušný typ, tak jej raz vynadám a mám pokoj. Ale nie som, tak sa tetka na mne vozí