Odpovedal: Jara
Re: 2 rocny vyprazdnovanie
(číslo príspevku 214.917, zo dňa 14.07.2010. videné 229x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 214917:
alena ja súhlasím :-)
80+ sa dožívajú silní jedinci, ktorí to ako deti pred 80 rokmi prežili.. Detí bolo v rodinách viac, nie každé prežilo.
Dnes sme útlocitní aj preto, lebo máme 1, dve deti. A celkom súhlasím aj s tými názormi, že sa nám do hlavy tlačí ako musíme byť zdraví a ako sa musíme starať.
No lenže nerieš svoje problémy v dobe internetu... no nie? Veď je všetko také dostupné, a keď nie, hneď je tu nejaká firma, ktorá nám zdravie predá.. Teda jeho vidinu do budúcna.
Lenže tak, ako to má túto stránku, má to aj tú druhú:
Tam, kde je dostupnosť kvalitných zdrav.zariadení, dá sa neuveriteľné veci. A aj sa robia.
No a tak sme medzi týmito dvomi extrémami a robíme, čo vieme.

Aj moje staršie dieťa malo hnačky z kravského mlieka (dnes má .. teda zajtra bude mať 25 rokov:-)) a ani pred asi 23 - 24 rokmi sme to neriešili u alergológa. Jednoducho na rok prestal piť mlieko. Nič sa mu nestalo. Neskôr mu v škôlke varili čierny čaj, ktorý sa volal "ruský" a do toho mu pridávali po lyžičke mlieka, postupne viac, až napokon strávil aj čisté mlieko.

P. S. Ten život na vidieku, i keď ťažký, úprimne závidím. Stále po takom túžim. Ako teenagerka som chcela: žiť na vidieku, mať obrovský jabloňový sad, kravu, 4 deti. Realita: Hlavné mesto, 2 deti.. jablká kupujem s prilepenou ceduľkoou na každom kuse (asi sú z továrne...) a krava? No.. aby som nezašla na nižšie poschodie môjho humoru, končím. Tiež mám v kancli takých aspoň... 34stupňov. Chcelo by to nohy do lavóra, ale dnes už ani lavóre moc nie sú. Ani upratovačský kýbel nemáme, teta upratovačka má taký upratovací mercedes...NIč už nie je, ako bývalo:-)