Odpovedal: alena
Re: 2 rocny vyprazdnovanie
(číslo príspevku 214.915, zo dňa 14.07.2010. videné 250x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 214915:
No vidíte a nie že by som chcela vyvracať niečo z toho čo ste napísali ale toto všetko sú len teórie.
Moji starí rodičia žijú na vidieku a žijú tak doteraz. Nemajú obchod, prevažná väčšina dedinčanov si všetko dopestuje a dochová. Ja mám 29 rokov, celé detstvo som prežila u nich na tejto dedine, ktorá ma aj teraz do 50 obyvateľov. Stále som si myslela aké úžasné že som tam bola. A teraz keď mám nonstop choré dieťa na dýchacie cesty sa dozvedám, že ja som tam bola do 6 rokov u babky preto, lebo som bola nonstop chorá a nemohla som byť ani v škôlke. Bolo tam dobre, kakao z melty, lízatka z karamelizovaného cukru, zemiaky pečené na šporáku na platni, (to všetko je u babky stále rovnaké), žiadne keksíky chrumky jogurty nič podobné, všetko domáce. Ibaže čím ďalej tým viac sa utvrdzujem v tom, že ľudia mali také isté problémy, len to tak tragicky nebrali. Teraz je wellnes doba, všade z médií staraj sa o seba, kontroluj si to a to, obrovský tlak na predaj preparátov zdravých potravín a podobne. Ja som mala chronickú bronchitídu, takisto ma preháňalo kravské mlieko tak mi ho varili v mrkvovo ryžovej vode lebo som mala hnačku...a čo myslíte si, že behali po doktoroch že mám alergie a podobne? Moje dieťa má to isté, hneď odbery na alergiu a áno má alergiu na bielkovinu, s chronickými chorobami nemôže do škôlky, lieči sa imunológa...ako keby som počula moju mamu keď hovorí o mne. Ibaže ona ma netýrala na spôsob moderného života a bolo to no a čo, veď z toho vyrastie. Hehe
Obaja dedko s babkou majú cez 80 rokov, sú sebestační zatiaľ našťastie ale tiež nie sú zdraví a to že navonok pôsobia dobre ešte nič neznamená. Neznamená to že ich nič nebolí, jednoducho oni to nehovoria a nikam s tým nechodia. Oni s tým žijú.
A vôbec veď je to len môj pohľad na svet. Majú diagnózy lieky a tým to pre nich hasne. To len my tu riešime všetko a stále, pupáčiky, boliestôčky a čo ja viem čo, čo je nič v porovnaní s ich bolesťami. Celý náš problém je v našej psychike, že sme príliš útlocitní a zameraní na seba. A to vrátane mňa.
A berte ma s rezervou mám tu v kancli 35 stupňov. :-DDDD Príjemný deň vám prajem.