Odpovedal: Lenka
Re: Niekto sa nudí?
(číslo príspevku 214.187, zo dňa 01.07.2010. videné 274x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 214187:
Ja sem chodim uz aspon 7 rokov. Este pod inym menom a inou IP. Kedysi som odpovedala hlavne na otazky umeleho oplodenia, gynekologickych problemmov, postupov umeleho oplodnenia, skusenosti a podobne.
Az kym som nedostala od jednej spoludiskutujucej taku supu ze som sa z nej spamatavala skoro pol roka. Chcela som jej pomoct, pytala sa nejake veci ohladom umeleho oplodnenia, popravde som jej odpovedala a ona zrazu zacala ze co jej mam co radit ze som tu bola pod inym menom este pred par dnami, ze to isto nie je dobra rada a odpoved. Pozerala som vtedy ako blazon. Zaklincovala to vetou, ktoru si presne nepamatam, nieco ako ze som menejcenna ked nedokazem ani tu najzakladnejsiu vec na svete - porodit dieta.
Proste nieco v tom zmysle. Myslim, ze vtedy to admin zmazal a ja som sem rok ani nepachla. Potom som zmenila IP, meno a uz len citam. Rady davam malokedy - skutocne si uz nechcem prezit tie pocity.
Dakujem vsetkym, co sa nedali znechutit a vsetkym, ktori mi vzdy radi a ochotne odpovedali na moje otazky - aj ked boli mozno niekedy hlupe..