Odpovedal: Lenka
Re: Niekto sa nudí?
(číslo príspevku 214.195, zo dňa 01.07.2010. videné 258x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 214195:
Dagmar, kedysi okolo roku 2005 to tu bolo vsetko o tom istom. Bolo tu vela zien, zaujimajucich sa i umele oplodnenie, chodil sem vtedy Dr. Petrenko a neskor uz len Dr. Simko. Tiez im to tu podaktori znechutili. Ja som umele oplodnenie zazila 2x a jeden krat ukzkovy hyperstimulacny syndrom, ktory ma takmer zabil. Takze som tu bola cele dni a radila snad kazdemu a dookola opakovala niekedy na tie iste otazky.Kazda druha tema bola o umelom oplodneni a veciach s tym suvisiacimi. Ale vacsina z tych zien zostala tak isto znechutena ako ja..
Ked sa otazka objavi, este obcas odpoviem, hlavne ak ide o veci, ktore sa tazko najdu inde a ak ide o osobne skusenosti, pripadne pocity okolo toho vsetkeho.
Ked si vsak precitam diskusiu, ak uz sa nejaka rozbehla a vidim, ze autorka je nevyrovnana, uprimne hovorim - radsej sa stiahnem lebo ta supa nebola do zaludka, ale do samotnej podstaty mna samej.
Len zenska, ktora si to prezila alebo preziva dokaze totiz pochopit vsetky tie fazy a vsetky tie pocity (ako som zo zaciatku mala stavy - a nebola som sama - ze ked isla tehotna zenska okolo, mala som pocit, ze by som ju dokazala kopnut rovno do brucha, ako som mala stavy, ked som sa necitila uz ako zena, kedze nie som schopna urobit tu najprirodzenejsiu vec pre zenu..a tak dalej...)
Dnes uz som vyrovnana a dokazem o tom aj hovorit. Mam po tridsiatke a ta vyrovnanost asi nejak prisla vekom. Este mam zmrazene embrya ktore si v lete dam vlozit a ak to nevyjdem pojdem este do posledneho cyklu umeleho oplodnenia a zaroven zacnem vybavovat adopciu - dnes uz z tym nemam problem. Vtedy to vsak tak bolelo, ze sa mi o tych pocitoch z toho, co som si tu precitala este aj dnes tazko hovori.. dakujem :-)