Odpovedal: Tamara
Re: Neustupujúca, nekonečná bolesť pri pošve! ( st
(číslo príspevku 211.916, zo dňa 22.05.2010. videné 1377x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 211916:
Dusan,
dakujem ti, ten clanok poznam. Sama som si ho vytlacila a vzala k lekarovi, lenze ked sa s tym nestretol, tak ani nevie co s tym a ci je to vobec to. Kortikoid mi naordinoval (po dobu mesiaca ako sa pise v clanku - pomohol iba velmi ciastocne), estrogen mi davat nechce - nevidi dovod, ze by som ho mala nedostatok, co nastava az v menopauze. Lidocain nie je liek, iba umrtvi bolave miesto na kratku dobu, ak vobec... a operacia nervovych zakonceni, presne na to sa pytam - predtym sa robi vysetrenie, ci je to vobec od toho, no mne ho ani nespravili, rovno ma chceli supnut pod nozik mi rozrezat nervy (ani nevedia kde!, a druhy mi chcel nastrihnu panensku blanu, s cim problem ani nemam...co su to za lekarov?)
Ten clanok je vlastne iba dedukcia a filozofovanie a ziadnu konkretnu uspesnejsiu liecbu neponuka. A neexistuje, aby ma liecil niekto, kto ani nevie, ze okolie posvy moze priserne boliet aj vtedy, ked som zvnutra zdrava...
Ved mi neboli prevedene ani sirsie vysetrenia, preto stale dufam, ze mi niekto napise, nejaku specializovanu kliniku/ambulanciu s dobrymi lekarmi /gynekologmi, dermatovenerelogom/.
Chcem sa ist dat kompletnejsie vysetrit, ale bohuzial, neviem kam. Moze to by aj v Ceskej republike. To vazne nikto nemal nejaky problem skor s vonkajsimi rodidlami, kde musel vyhladat odbornika? Prosim, dajte napady.

Dagmar - dakujem ti za tvoje prispevky, za tym kortikoidom sa skusim pozriet a zistit, ako sa vola tu a cosi o nom nastudovat. Neviem, ci by som mohla brat dalsi kortikoid, ked ten prvy som vysadila iba pred dvoma tyzdnami, skusim zistit.