Odpovedal: anna(annegarde)
Re: Neustupujúca, nekonečná bolesť pri pošve! ( st
(číslo príspevku 211.922, zo dňa 22.05.2010. videné 1087x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 211922:
Tamarka,iba doplnim sposob liecby pri zapale.Podbelove listky vysuste -nie na slnku,v izbe.Suche listky nalozte na seba,a zalejte domacou palenkou cez noc.Cez den listky prilozte na zapalene miesto.Listky z podbela maju vlastnost vytiahnut zapal z hlbky!Preto sa osvedcili prikladat nalozene listky na priedusky detom,aj dospelym.Vzdy po 2 aj oproti,medzi lopatky.Zapal vytiahnu.
Nezlaknite sa ani vtedy.ked by Vam diagnostykovali hned rakovinu.Aj na taku diagnoziu je liek.Predstavte si,staci prilozit naplast na 24 hodin,a je po probleme! Pravda je vzdy taka jednoducha.Izraelsky narod isiel cez pust 40 rokov.Tato cesta sa dala prejst za 40 dni.Nie som si ista,ale zeby bolo to tak zariadene,ze sa pocas nemoci mame nieco naucit? Kto vie.Vsetko nevieme,iba z casti.Kazdi.
Ospravedlnujem sa za chyby,pisem na anglickej klavesnici ktora nema dlzne,mekcene,siroke e.Naviac ked sa pridruzi neja hrubka,je to biedne.ubezpecujem Vas,ze aj ked som davno vysla zo skoly,pracujem na pravopise.Dakujem za pochopenie. Zatial necham liecenie a rady na odbornikov.prajem kazdemu najst ten spravny liek na dany problem.