Odpovedal: Daniela D.
Re: konečník...
(číslo príspevku 210.462, zo dňa 26.04.2010. videné 276x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 210462:
Fiha, Venostasin je poriadne drahy. Ten moj Hemostop stoji menej ako 20 a je tam 60 tabliet. Tolko stoji balenie s gelom, ale ten velmi nepouzivam. Mate pravdu, mam pocit, ze prehanate :) a ze ste este nemali ziadne zdravotne komplikacie. Naozaj to nie je tragedia, vo Vasom stadiu urcite nie. Neviem, ci sa mozete sama rozhodnut dat si to operovat, mozno to lekar nedoporuci, aspon ja si myslim, ale ktovie, mozne to je. Potom si uz vyberiete sama, ci sa na to date. Nerobte si tolko starosti, nedeste sa, zbytocne si skodite stresom.
Dubovu koru si rozhodne kupte, raz za den si mozete spravit aj zapar a vypit ho. A ako som pisala predtym, pozor na stravu. Teraz musite zvazovat, co zjete. Maste nekombinujte, vyberte si len jednu. Mne najviac vyhovuje Mastu S, pred rokmi som pouzivala Aviril H, ale vraj sa prestal vyrabat, tak som presla na tuto.
Nemate za co, je mi Vas luto, ale skutocne je to s Vami hrozne :))), co uz. Som rada, ze Vam aspon trochu moje rady pomahaju. Len tak dalej, nebojte sa, urcite sa to spravi. Trosku mi pripadate ako male vydesene dievcatko, neberte to v zlom.