Odpovedal: Daniela D.
Re: konečník...
(číslo príspevku 210.571, zo dňa 28.04.2010. videné 332x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 210571:
No vidite, a nechcite mi povedat, ze Vas to bolelo menej. Tie oblickove kamene sa Vam vratili tiez, a som presvedcena, ze to je zavaznejsi problem ako pociatocne stadium hemoroidov, ktorym si prechadzate teraz. Len sa pekne nadalej o to starajte a pokojne Vam to moze ostat v tomto stadiu uz cely zivot. Problem to bude potom, ked sa budete s hrozou budit pri predtstave ist na velku, zadok si po umyvani susit fenom, lebo to miesto neznesie ani jemny dotyk a spat stvornozky. Tak uz budte trochu optimisticka. Viem presne, ako sa teraz citite, a rada by som si to s Vami vymenila, ja som to pred rokmi v tomto stadiu uplne zanedbala a tak mi treba.
Neviem presne, ake zlozenie ma mast Faktu. Ale moze tam byt nieco ine ako v tej druhej, neviem to dobre vysvetlit, ale ked Vas boli napriklad hlava, vezmete dva Ibalginy, a nie jeden Ibalgin a jeden Paralen, aj ked su obidva na bolesti hlavy. Jasne, ked Vam dojde Faktu, prejdite na inu, ak si myslite, ze Vam bude viac vyhovovat. Ja mam radsej Mastu S, lebo je s lidokainom, a Faktu tusim lidokain neobsahuje. Preto by som si radsej vybrala Mastu, alebo inu s lidokainom.
Nuz tak, to uz ozaj nie ste dievcatko, ale skutocne som mala dojem, ze nemate viac ako 20 :))) No a uz to mate lepsie, zmensilo sa to? Skusili ste ten kupel alebo obklad?