Odpovedal: Dagmar
Re: ako schudnut?
(číslo príspevku 209.524, zo dňa 05.04.2010. videné 262x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 209524:
Dva roky- no ved, napriklad do stuzkovej. Cokolvek ti tu napiseme, aj tak sa ti to nebude pacit alebo najdes na tom nieco, co ti nebude vyhovovat. Tvoj problem je hore v tvojej hlavke a aj keby si mala 50 kil, aj tak budes nespokojna. Pät kil viac alebo menej ti na stasti nepridaju. Lu ti odpovedala velmi dobre. Mozno mas aj mierne depresie. Takisto nizke sebavedomie nie je zalezitostou, ktora sa objavi zo dna na den, ale to sa vyvija postupne. K tomu tento citlivy a haklivy vek. Vsetko je v hlave, väcsinou sa zaobaluju ludia, ktori maju strach, alebo sa nemaju radi, pripadne sa 'nenavidia', az ked sa vyriesi toto, potom sa zazracne zacinaju kila stracat. Ze necitis hlad, nie je zdrave, ani ze po 17h uz vobec nic nezjes, jasne ze telo si uklada co moze.
A dva roky nie su dlho, telu treba dat sancu, ked ti napisem daj si horizont 6 mesiacov, budes pod takym tlakom, ze namiesto schudnutia mozno este viac priberies. Je to lepsie?
Tak si vyber zlatu strednu cestu - napriklad rok. Je to realne a najmä, najdolezitejsie je v zivote zdravie, neviem ake mas alebo si mala zdrav. problemy, nepises o tom viac, ale pri skutocnych zdrav. problemoch je cloveku uplne jedno, ci ma par kil naviac alebo nie. Preco pises, ze ti nik nepomohol? V com ti nik nepomohol? Treba doplnit info, mozno je problem niekde inde. Co rodicia, rodina, mas pozornost po ktorej tuzis?