Odpovedal: Jara
Re: Plesniva klobasa
(číslo príspevku 180.406, zo dňa 09.02.2009. videné 2584x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 180406:
Daniela ja by som sa vykaslala na take vseobecne info ze co mozem kolko skladovat podla peredpisob.
Zdravym sedliackym rozumom:
Ak je na masovom vyrobku zelena plesen, preboha, to by som musela byt na tom velmi zle s jedlom,aby som to do seba napchala. Ked je smotana po datume spotreby ale vizulane aj cuchovo aj chutovo sa mi pozdava, pouzijme ju do vareneho jedla. Za surova uz nie. Majonezy su haklive ajked su este "in", tak po datume uz radsej nie. Detom nedam zjest nikdy potraviny po datume spotreby, dospeli ak chcu, nech skusaju.. v principe: mam citlivy nos aj zaludok. Ak mi nebude vonat nieco, co este podla pokynov "ma byt dobre" dam to von do kompostu. Maso do kontajnera. Plesnivy chlieb tiez nejeme. A hlavne ma to uci najblizsie si pri nakupovani dobre rozmysliet, kolko mam nakupit. Aj ked.. nie vzdy odahdnem chute rodinnych prislusnikov, takze sa stane.