Autor otázky: Julia Držíková
|
obavy z anafylaktického šoku
(číslo príspevku 129.317,
zo dňa 31.03.2007.
videné 242x)
ODPOVEDAŤ
|
|
Text príspevku číslo 129317:
Reagujem "niekedy" na "niektore" potraviny(jahody,mandarinky,hrozno,paradajka,kiwi,kysla kapusta...)pocitom svrbenia,štípania v ustach,na jazyku,niekedy miernou urticou-len jedna vyražka na tvari,sčervenanim kože na tvari, niekedy malý opuch pery.Priznaky rychlo pominu.Rozsiahlu urticariu som ešte nikdy nemala.Mam obavy z možného anafylaktickeho šoku.Su moje obavy opodstatnené?Ako často sa vyskytuje anaf.šok?Mam sa vzdať všetkych potravín,ktoré mi "nie vždy" spôsobujú "miniproblémy"?.mam 32 rokov,vysokoškolačka na II.materskej dovol.
|
|
|